Це може бути дуже дратуюче, якщо ви випадково забудете пароль для iPhone і заблокуєте свій iPhone або iPad, кілька разів ввівши неправильний пароль.

Що робити, якщо ви знехтували паролем iPhone
Якщо ви не помітили пароль iPhone, ви можете зробити до 5 спроб вгадати свій пароль. Якщо ви вшосте введете неправильний пароль, ваш iPhone буде вимкнено на 1 хвилину.
Якщо ви вирішите йти вперед із сьомою, восьмою та дев’ятою спробами, ви в небезпеці, вимкнувши свій iPhone на п’ять, 15 і 60 хвилин.
Десята спроба — це ваша остання ймовірність введення належного пароля. Якщо ви введете неправильний пароль вдесяте, ваш iPhone буде повністю вимкнено.
Коли ви повністю заблокуєте доступ до iPhone, у вас може не бути жодної можливості отримати доступ до вашого гаджета, не стираючи ваші знання.
Ви можете відновити дані за умови, що резервна копія вашого пристрою доступна в iCloud, доступна на вашому Mac або комп’ютері з Windows . Якщо ні, вам доведеться налаштувати iPhone як новий.
Розуміючи це, дозвольте нам піти вперед і спробувати дві абсолютно різні стратегії розблокування вимкненого iPhone.
1. Використовуйте режим відновлення, щоб розблокувати вимкнений iPhone
Просто переконайтеся, що на вашому комп’ютері (Mac або ПК з Windows) встановлено найновішу версію iTunes, і виконайте наведені нижче кроки, щоб скинути або видалити пароль з iPhone.
1. Підключіть iPhone до ПК за допомогою зарядного кабелю.
2. Відкрийте Finder на вашому Mac (macOS Catalina або новішої версії). Якщо ви використовуєте старішу версію macOS або ПК з Windows, відкрийте iTunes (якщо iTunes вже відкрито, закрийте iTunes і відкрийте його знову).
3. Далі виконайте наведені нижче кроки, щоб увійти в режим відновлення відповідно до вашої моделі iPhone.
iPhone 8 та пізніших версій: Натисніть та утримуйте кнопку збільшення кількості > Натисніть та утримуйте кнопку зменшення кількості > Далі натисніть та утримуйте кнопку «Повернення» (кнопку живлення), доки не з’явиться екран режиму відновлення.
iPhone 7/7 Plus: Одночасно натисніть і утримуйте кнопки «Співвідношення сторін» та «Зменшення кількості» . Утримуйте їх, доки не з’явиться екран «Режим відновлення».
iPhone 6 або раніша версія: Натисніть і утримуйте кнопки «Увімкнення/ вимкнення » та «Потужність» одночасно. Утримуйте їх, доки не з’явиться екран режиму відновлення (емблема та кабель iTunes).
Примітка: Не натискайте кнопку , коли бачите iPhone, що починається з емблеми Apple. Продовжуйте утримувати кнопку, доки не з’явиться режим відновлення.
4. Відновіть iPhone за допомогою iTunes
Щойно ваш гаджет перейде в режим відновлення, ви побачите спливаюче вікно, яке дозволить вам замінити або відновити ваш гаджет.
Оскільки ви намагаєтеся стерти пароль, виберіть опцію « Відновити».
Терпляче зачекайте, поки ваш комп'ютер завантажить найновішу версію iOS на ваш пристрій. Якщо завантаження триває довше чверті години, і ваш пристрій виходить з режиму відновлення, увімкніть завантаження для завершення та повторіть крок 3.
5. Налаштуйте iPhone за допомогою резервної копії або як нову систему
Після завершення курсу відновлення ви побачите, що iPhone починається з дисплея «Hiya».
Дотримуйтесь інструкцій на екрані, доки не з’явиться розділ «Програми та інформація» та не виберіть опцію «Упорядкувати як новий iPhone».
Дотримуйтеся решти вказівок на екрані, щоб завершити процес налаштування, стати частиною спільноти WiFi і налаштувати новий пароль для блокування дисплея на своєму гаджеті.
2. Стерти пароль iPhone і відновити за допомогою резервної копії iCloud
Можливо, ви ввімкнули функцію Discover My iPhone на своєму iPhone, можливо, ви можете спостерігати за кроками, наведеними нижче, щоб стерти всю інформацію на вашому iPhone разом із паролем блокування екрана.
1. На вашому Mac або ПК перейдіть на сайт icloud.com та увійдіть у свій обліковий запис iCloud , використовуючи свій Apple ID та пароль.
2. Щойно ви опинитеся в iCloud, натисніть на значок «Відкрити iPhone»
3. На наступному екрані введіть пароль Apple ID , щоб підключитися до служби Signal-in to Discover iPhone.
4. Далі натисніть на опцію «Усі гаджети» (розташовану в центрі екрана) та виберіть iPhone , який потрібно стерти (див. зображення нижче).
5. На наступному екрані натисніть на опцію «Стерти iPhone» , щоб стерти всі дані на вашому iPhone, включаючи пароль блокування екрана, який не дає вам доступу до вашого iPhone.
6. Вам може бути запропоновано ввести пароль Apple ID , щоб підтвердити, що вам дійсно потрібно стерти всю інформацію на вашому iPhone.
7. Щойно інформація на вашому iPhone буде стерта, ви побачите, що ваш iPhone починається з напису Hiya Display , що запропонує вам провести пальцем, щоб упорядкувати iPhone.
8. Дотримуйтесь інструкцій на екрані, доки не з’явиться розділ «Програми та інформація». Виберіть опцію «Налаштувати як новий iPhone » , щоб видалити всі дані з вашого пристрою, включаючи забутий пароль блокування екрана.
Дотримуйтеся решти вказівок на екрані, щоб завершити процес налаштування, стати частиною спільноти WiFi і налаштувати новий пароль для блокування дисплея на своєму гаджеті.
- Як можна відновити видалені Застосунки на iPhone та iPad
- Як можна одужати WhatsApp Повідомлення на iPhone
Мене звуть Хав'єр Чірінос, і я захоплююся технологіями. Скільки себе пам’ятаю, я захоплювався комп’ютерами та відеоіграми, і це хобі закінчилося роботою.
Я публікую про технології та гаджети в Інтернеті більше 15 років, особливо в mundobytes.com
Я також є експертом у сфері онлайн-комунікацій та маркетингу та маю знання про розробку WordPress.






