Вас цікавить приховування зображення вашого профілю WhatsApp від певної людини чи від усіх? Нижче наведено кроки, як приховати зображення профілю WhatsApp від певних контактів, а також від усіх.
Прикрийте зображення профілю WhatsApp із Sure Contacts
У той час як WhatsApp дозволяє дуже легко приховати зображення профілю від усіх, він не представляє простої стратегії, щоб приховати зображення профілю WhatsApp від певних контактів.
Однак ви, можливо, все одно можете приховати зображення профілю WhatsApp від певних контактів, спершу заборонивши своє зображення профілю лише для контактів і видаливши контакти з Deal з книгами, від яких вам просто потрібно приховати зображення профілю.
- Заборонити зображення профілю WhatsApp лише для контактів
- Вилучіть певні контакти з електронної книги, від яких вам просто потрібно приховати зображення профілю.
Це тимчасове рішення гарантує, що лише контакти, зазначені в книзі "Управління" вашого iPhone або телефону Android , зможуть бачити ваше зображення профілю.
Оскільки контакти, для яких вам просто потрібно приховати зображення профілю, зазвичай не вказані у вашій угоді з електронною книгою, вони не зможуть побачити ваше зображення профілю WhatsApp.
1. Заборонити зображення профілю WhatsApp лише для контактів
Як було сказано вище, не існує такої речі, як офіційна стратегія приховування вашого зображення профілю від певних контактів у WhatsApp. Тому ми скористаємося обхідним шляхом, щоб закрити зображення профілю WhatsApp від певних контактів у WhatsApp.
1. Відкрийте WhatsApp на своєму iPhone та натисніть на значок налаштувань , розташований у задньому меню.
У випадку телефону Android, натисніть на значок із трьома крапками , розташований у верхньому правому куті екрана, і натисніть «Налаштування» у випадаючому меню.
2. На екрані налаштувань натисніть на опцію « Обліковий запис».
3. На екрані облікового запису натисніть на «Конфіденційність».
4. На екрані конфіденційності натисніть на Зображення профілю.
5. На наступному екрані натисніть «Мої контакти».
Після цього лише контакти, перелічені в електронній книзі Deal with вашого iPhone або телефону Android, зможуть бачити ваше зображення профілю WhatsApp.
2. Видаліть конкретні контакти з Deal with Ebook
Наступний крок полягає в тому, щоб переконатися, що Контакти, від яких потрібно просто приховати зображення профілю WhatsApp, зазвичай не перераховані в електронній книзі «Угода з» вашого телефону iPhone або Android.
Якщо контакти перераховані в електронній книзі «Угода», вам доведеться їх видалити.
Навіть якщо ви видалите контакти з електронної книги «Угода з», ваші чати з цими контактами залишатимуться активними в WhatsApp, і ви зможете спілкуватися з цими людьми.
Однак ви помітите зміни в найкращому вигляді, у якому ці контакти відображатимуться в WhatsApp. Тепер ви не побачите імена контактів, яких ви далекі від угоди з електронною книгою, ви побачите лише їхні телефони чисел.
Якщо вам подобається, як ці контакти виглядають у WhatsApp, ви, можливо, можете піти вперед і видалити ці контакти з вашої угоди з електронною книгою на телефоні iPhone або Android.
Видалити контакт із програми Deal with Ebook на iPhone
Дотримуйтеся наведених нижче кроків, щоб видалити певні контакти з угоди з електронною книгою на вашому iPhone.
1. Відкрийте програму «Контакти» на своєму iPhone та натисніть на контакт , який потрібно видалити.
2. На наступному екрані натисніть на опцію «Редагувати» , розташовану у верхньому правому куті екрана.
3. На наступному екрані прокрутіть униз до кінця та натисніть на опцію «Видалити контакт».
Вибраний контакт буде видалено з Угоди з електронною книгою на вашому iPhone.
Видалити контакти з Deal with Ebook на телефоні Android
Виконайте наведені нижче кроки, щоб видалити певні контакти з електронної книги Deal with на своєму телефоні Android.
1. Відкрийте програму «Контакти» на своєму телефоні Android.
2. Натисніть на контакт , який вам просто потрібно видалити.
3. На наступному екрані натисніть на значок із трьома крапками, розташований у верхньому правому куті екрана, і виберіть опцію «Видалити» у спадному меню.
Коли ви вилучите контакти з електронної книги Deal with, вони не зможуть бачити ваше зображення профілю WhatsApp.
Як було сказано вище, ви все одно зможете спілкуватися з цими особами в WhatsApp (за потреби).
Обкладинка профілю WhatsApp від усіх
У разі потреби ви можете приховати зображення профілю WhatsApp майже від усіх користувачів WhatsApp, виконавши наведені нижче дії.
1. Відкрийте WhatsApp на своєму iPhone або телефоні Android > Перейдіть до Налаштування > Обліковий запис > Конфіденційність.
2. На екрані конфіденційності натисніть на Зображення профілю.
3. На екрані «Зображення профілю» натисніть «Ніхто».
Після цього налаштування ніхто не зможе переглядати або вводити ваше зображення профілю WhatsApp.
- Дізнайтеся, як переглядати повідомлення WhatsApp, не відкриваючи та не сповіщаючи відправника
- Дізнайтеся, як дізнатися, хто дізнався ваше повідомлення в групі WhatsApp
Мене звуть Хав'єр Чірінос, і я захоплююся технологіями. Скільки себе пам’ятаю, я захоплювався комп’ютерами та відеоіграми, і це хобі закінчилося роботою.
Я публікую про технології та гаджети в Інтернеті більше 15 років, особливо в mundobytes.com
Я також є експертом у сфері онлайн-комунікацій та маркетингу та маю знання про розробку WordPress.











