Clash Royale'de Hesap Nasıl Silinir | Alternatifler

Son Güncelleme: 04/10/2024

Clash Royale hesabınızı silmeye karar verdiyseniz ancak bunu yapmanın bir yolunu bulamadıysanız, muhtemelen bunun nedeni, maalesef, kolay bir yolun olmamasıdır. Bunun yerine, destek ekibiyle iletişime geçmeniz ve hesabınızı sizin için silmelerini istemeniz gerekecektir. Tam olarak ne yapmanız gerektiğini öğrenmek istiyorsanız, okumaya devam edin.

Clash Royale'de bir hesabı silme

Clash Royale'de bir hesabı oyundan silemezsiniz

Clash Royale hesabınızı doğrudan oyun içinden silmek mümkün değil; teknik destekle iletişime geçmeniz gerekiyor. Bunu yapmak için uygulamayı açın ve ekranınızın sağ üst köşesindeki üç noktaya tıklayın. Ardından, "Teknik Destekle İletişime Geçin" seçeneğini seçin. Oradan şu seçeneklerden birini seçin:

  • b) Şuraya e-posta gönderebilirsiniz: [e-posta korumalı]
  • Mesaj: Tıklayarak uygulamanın kendisi aracılığıyla mesaj gönderebilirsiniz. «Destekle iletişime geçin» Ekranınızın sol alt kısmındaki ve oradan “Mesaj” seçeneğini seçin. Her iki durumda da hesabınızın kaybolduğuna dair kanıt sağladığınızdan emin olun. Bu, kullanıcı adınız veya kullanıcınızla ilgili diğer bilgilerin (numaranız gibi) kalmadığını gösteren bir ekran görüntüsünü içerebilir.

Bir e-posta göndermek

Clash Royale'de bir hesabı silmek için, hesap adınızı içeren bir e-posta yazabilir ve ayrıca uygulamaya erişiminiz varsa destek ekibine de bir mesaj gönderebilirsiniz.

Uygulamaya erişiminiz varsa destek ekibine doğrudan mesaj da gönderebilirsiniz. Erişiminiz yoksa hesap adınızı ve Clash Royale hesabınızın e-posta adresini içeren bir e-posta yazın.

Yine, bir bilgisayardan veya dizüstü bilgisayardan yazıyorsanız, sunucumuzla iletişimi engelleyen herhangi bir güvenlik yazılımının olmadığından emin olun (buna antivirüs yazılımı da dahildir).

  League of Legends açılmıyor: Adım adım nasıl düzeltilir

Destek ekibine hesabınızın kaybolduğunu ve silmek istediğinizi söyleyin.

Clash Royale'de bir hesabı silmek için destek ekibine bir talep göndermeniz gerekecektir. Sizden aşağıdaki bilgileri sağlamanız istenecektir:

  • Hesap sahibinin adı
  • Kayıt için kullanılan e-posta adresi ("@clashroyale" öneki dahil)
  • İkamet ettiği ülke
  • Doğrulama sürecinde sorun yaşanması durumunda telefonla ulaşabileceğiniz telefon numarası
  • Hesabınıza en son giriş yaptığınız zamanın tarihi ve saati (GMT formatı). Lütfen bu adımın, hesabınızın silinmesini talep ettikten sonra başka birinin hesabınıza erişip erişmediğini doğrulamamıza yardımcı olması nedeniyle çok önemli olduğunu unutmayın.

ek bilgi

Destek ekibi sizden ek hesap bilgileri isteyecek veya kaybedilen hesabın ekran görüntüsünü isteyecektir. Clash Royale'de bir hesabı silme konusunda yardım istiyorsanız tüm bunlar gerekli olacaktır.

  • Destek ekibi sizden ek hesap bilgileri isteyecek veya kaybedilen hesabın ekran görüntüsünü isteyecektir.
  • Ayrıca kayıp hesabınızın size ait olduğunu kanıtlamak için ekran görüntüsünü de sağlamanız gerekecektir. Bunu yapmak için mobil cihazınızdaki kamera simgesine dokunun veya masaüstü bilgisayar kullanıyorsanız (aşağıda gösterildiği gibi) bilgisayar ekranınızın sol üst köşesindeki “Resmi Farklı Kaydet” seçeneğine tıklayın.

Hesabın kaybolduğunu doğruladıktan sonra hesabı silecekler

Bunu yaparak Clash Royale'deki bir hesabı silebilirsiniz ve bunu yaptığınızda size yeni bir hesabın nasıl başlatılacağına ilişkin talimatların yer aldığı bir e-posta gönderilir.

Clash Royale hesabınızın oluşturulduğu cihaza veya platforma artık erişiminiz yoksa, bunun hesabınızın kurtarılmasında sorunlara yol açabileceğini unutmayın. Durum böyleyse endişelenmeyin çünkü kullanabileceğiniz başka seçenekler de var.

Şunu da okumak isteyebilirsiniz: Clash Royale Bağlantı Hatası. 7 Çözüm

Sonuç

Gördüğünüz gibi, Clash Royale hesabını silmek sandığınız kadar kolay değil. Verilerinizi sistemlerinden kaldırmak istiyorsanız, Clash Royale destek ekibiyle iletişime geçip silme talebinde bulunmanız gerekiyor. İyi haber şu ki, bunu hemen yapacaklar; kötü haber ise, hesabınız sunucularından tamamen silinene kadar varlığını sürdürecek.

  Bu ipuçları ve püf noktaları ile Need for Speed ​​Heat'te ustalaşın

Bu hızlı bir şekilde gerçekleşse bile - ki öyle olması gerekir, çünkü isteğinize uymamak için hiçbir nedenleri yoktur - tüm kişisel bilgilerinizi sistemlerinden kalıcı olarak silmeleri zaman alacaktır; bu, başka biri sizinle oturum açmaya çalışsa bile anlamına gelir. kullanıcı adınızı hemen (ki bu pek mümkün değil) yaparsanız, hiçbir bilgi kalmayacağı için hiçbir şeye erişemezsiniz.