Reparation För "Köp i appar är vanligtvis inte tillåtna" Meddelande på iPhone

Senaste uppdateringen: 04/10/2024
Författare: Javier Chirinos

Om du försöker göra en beställning i en app och din iPhone visar meddelandet "Köp i appen är vanligtvis inte tillåtna", är det troligt att köp i appen är begränsade i ditt system.

Fix för "Köp i appar är inte tillåtna" Meddelande på iPhone

In-App-köp är inte tillåtna på iPhone

Även om funktionen Köp i appen på iPhone gör det enkelt att göra köp på iPhone eller iPad , ökar den också risken för att någon med tillgång till din iPhone gör oönskade köp.

Därför tillåter Apple iPhone-kunder att inaktivera köp i appar, i ett försök att förhindra att dina ungdomar kan frestas att göra oönskade köp på din iPhone.

Eftersom din iPhone försöker stoppa köp i appen, är det möjligt att du oavsiktligt har inaktiverat "köp i appen" i ditt system.

Reparera meddelandet "Köp i appen är vanligtvis inte tillåtna" på iPhone

Allt som krävs för att reparera meddelandet "Köp i appen är vanligtvis inte tillåtna" på iPhone är att ange inställningarna för "iTunes & App-återförsäljare" i din iPhone och garantera att köp i appen är tillåtna i ditt system.

1. Tryck på Inställningar på hemskärmen på din iPhone.

2. På inställningsskärmen skrollar du ned och trycker på Tid.

Alternativ för skärmtidsinställningar på iPhone

3. På nästa skärm trycker du på Innehållssekretess och begränsningar.

Alternativ för inställningar för innehåll och sekretessbegränsningar på iPhone

När du uppmanas anger du ditt fyrsiffriga tidslösenord för skärmen.

4. På nästa skärm trycker du på iTunes- och appbutiksköp.

iTunes & App Store Köp Inställningar Alternativ på iPhone

5. På iTunes- och appbutikens skärm trycker du på Köp i appen . Du kommer att se att det här alternativet är inställt på Aktivera inte.

Inställningsalternativ för köp i appen på iPhone

6. På följande skärm trycker du på alternativet Aktivera för att tillåta köp i appen på din iPhone.

Tillåt köp i appen på iPhone

Efter detta måste du vara redo att göra köp i appen på din iPhone. Detta innebär att du inte måste göra en sport eller stänga en app, i ett försök att köpa sportkredit eller förbättra till betald eller premiummodell av en app.

  • Meddelande om att upphöra med verifiering krävs när du lägger in gratis appar
  • Ladda bort oanvända appar på iPhone för att återställa lagringshuset