Shtoni njerëzit në grupin WhatsApp pa kursim te kontaktet

Përditësimi i fundit: 04/10/2024

Funksioni i Bisedës në Grup në WhatsApp u lejon individëve të ndajnë Foto, Video dhe të dhëna me familjet, shokët dhe të tjerët. Më poshtë mund të gjeni hapat për të Shtuar Persona në Grupin WhatsApp pa Ruajtur në Kontakte.

Shtoni njerëz në grupin WhatsApp pa ruajtur te kontaktet

Shtoni njerëzit në grupin WhatsApp pa kursim te kontaktet

Ndërsa krijoni një grup WhatsApp, do t'ju kërkohet të shtoni anëtarë në grup duke zgjedhur njerëz që e gjejnë veten tashmë në Regjistrin tuaj të Kontakteve.

Në rast se përpiqeni të shtoni individë brenda një kohe (pas krijimit të Grupit), WhatsApp do t'ju çojë përsëri te Regjistrimi i Kontaktit në celularin tuaj.

Kjo metodologji e parazgjedhur e përfshirjes së individëve në WhatsApp Group nuk është e përshtatshme, nëse individët që thjesht duhet të shtoni në WhatsApp Group zakonisht nuk janë të aksesueshëm në Regjistrin tuaj të Kontaktit.

Në këtë rast, administratorëve të grupit duhet t'u kërkohet që së pari të shtojnë individë në Regjistrin e tyre të Kontaktit, më herët se sa të kenë aftësinë për t'i shtuar ata në Grupin WhatsApp.

Për fat të mirë, është e arritshme për të shtuar individë në Grupin WhatsApp pa kursim te Kontaktet dhe kjo mund të arrihet duke dërguar një lidhje ftese për të ngjitur WhatsApp Group.

1. Shtoni njerëzit në grupin WhatsApp pa kursim te kontaktet

Vetëm sigurohuni që keni të drejtat e administratorit në grupin WhatsApp dhe respektoni hapat e mëposhtëm për të shtuar njerëz në grupin WhatsApp pa kursim në kontakte.

1. Sigurohuni që jeni në skedën Chats në WhatsApp dhe klikoni në Grupin tuaj WhatsApp.

Hapni grupin WhatsApp

2. Sapo të jeni në Grupin WhatsApp, klikoni ikonën e menusë me tre pika dhe klikoni opsionin "Informacionet e Grupit" në listën zbritëse.

Hapni informacionin e grupit WhatsApp

3. Në ekranin e Informacionit të Grupit, lëvizni poshtë dhe trokitni te Fto si opsion hiperlidhjeje.

Fto përmes opsionit të lidhjes në grupin WhatsApp

4. Në ekranin pasues, do të shihni Hiperlidhjen e Ftesës së Grupit WhatsApp dhe një mesazh që thotë "Kushdo që ka WhatsApp mund ta përdorë këtë lidhje për t'u lidhur me këtë grup. Ndani atë vetëm me njerëzit që ju besoni."

  Si të përdorni RAMMap për të kuptuar dhe liruar memorien në Windows

Poshtë mesazhit, do të vini re zgjedhjet për Kopjimin, Ndajjen dhe Anulimin e Hiperlidhjes – Mundësia e Hiperlidhjes së Rubinetit mbi Ndajjen.

Ndani opsionin e lidhjes së grupit në WhatsApp

5. Në menynë e ndarjes që shfaqet, do të vini re zgjedhje të ndryshme për të dërguar hiperlidhjen e Grupit WhatsApp.

Opsionet e lidhjes së ftesës për ndarjen e WhatsApp

Ju mund të dërgoni hiperlidhjen duke përdorur Gmail, SMS, Skype dhe mjete të ndryshme.

Çdokush në WhatsApp do të ketë aftësinë për të qenë pjesë e Grupit duke përdorur lidhjen e ftesës, ata zakonisht nuk do të shtohen në rekordin tuaj të kontaktit.

Anuloni lidhjen e ftesës së grupit WhatsApp

E meta e përfshirjes së individëve në WhatsApp duke përdorur Share Hyperlink është potenciali që individë të panjohur ose të padëshiruar të bëhen anëtarë të Grupit tuaj WhatsApp.

Nëse kjo ndodh, ju do të jeni në gjendje të respektoni hapat e mëposhtëm për të anuluar hiperlidhjen e ftesës në grup WhatsApp dhe ta ndryshoni atë me një hiperlidhje të re të Ftesës së Grupit WhatsApp.

1. Hapni Grupin WhatsApp > trokitni lehtë mbi ikonën e menusë me tre pika dhe trokitni lehtë mbi opsionin Informacion mbi Grupin brenda menysë zbritëse.

Hapni informacionin e grupit WhatsApp

2. Në ekranin e Informacionit të Grupit, lëvizni poshtë dhe trokitni te Fto si opsion hiperlidhjeje.

Fto përmes opsionit të lidhjes në WhatsApp

3. Në ekranin pasues, lëvizni poshtë dhe trokitni lehtë mbi opsionin Revoke Hyperlink.

Revokoni opsionin e lidhjes së ftesës në grup në WhatsApp

4. Në dritaren pop-up të afirmimit, klikoni në opsionin Revoke Hyperlink.

Anuloni lidhjen e ftesës në grupin WhatsApp

5. Në dritaren që shfaqet më pas, trokitni lehtë mbi OK.

Lidhja e ftesës në grupin WhatsApp u anulua

Siç do të mund ta shihni në foton e mësipërme, WhatsApp ka anuluar hiperlinkin e mëparshëm të Ftesës në grup dhe e ka ndryshuar atë me një të re.

Pas revokimit të hiperlidhjes, do t'ju duhet të hiqni manualisht individët e panjohur ose të padëshiruar nga Grupi juaj WhatsApp.

  • Si mund të përdorni WhatsApp në android pilulë
  • Si mund të merrni fotografi WhatsApp në laptop