Këshilla se si të fshini plotësisht fotot nga iPhone dhe iPad

Përditësimi i fundit: 04/10/2024

Edhe ju fshini fotot nga iPhone Ata vazhdojnë të qëndrojnë në sistemin tuaj, duke zënë hapësirë ​​për ruajtje. Më poshtë mund të shihni hapat për të fshirë plotësisht Fotot nga iPhone dhe iPad.

Fshini përgjithmonë fotot nga iPhone dhe iPad

Fshini plotësisht fotot nga iPhone dhe iPad

Nëse fshini Fotot në iPhone, Fotot shënohen vetëm për fshirje dhe zhvendosen te Dosja 'Jo shumë kohë e fshirë' në sistemin tuaj.

Fotografitë e fshira vazhdojnë të zënë hapësirë ​​për t'u ruajtur në sistemin tuaj dhe qëndrojnë në Dosjen e Fshirë jo shumë kohë më parë për 30 ditë, pas së cilës ato fshihen plotësisht.

Prandaj, nëse po përpiqeni të lironi Shtëpinë e ruajtjes në iPhone, do të duhet të garantoni që fotografitë e fshira janë gjithashtu larg nga Dosja e Fshirë jo shumë kohë më parë në sistemin tuaj.

Hapat për të fshirë plotësisht fotot nga iPhone

Për të fshirë plotësisht fotot nga iPhone, fillimisht duhet t'i fshini ato brenda aplikacionit të fotografive, pas së cilës t'i fshini sa më shpejt në Dosjen e fshirë jo shumë kohë më parë.

1. Hapur Aplikacioni i fotografive në iPhone tuaj.

2. Rubineti ndezur Albume skeda e vendosur në menunë e pasme, pas së cilës ndizet rubineti Recents Albumi.

Skeda e albumeve në iPhone

3. Në ekranin e fundit, rubineti në Zgjedh Zgjedhja e vendosur në cepin e sipërm djathtas.

Zgjidhni Opsionin Fotot në albumin e fundit në iPhone

4. Zgjedh Piktura që ju vetëm duhet të fshini dhe rubinet në Kosh plehrash ikonë.

Fshini fotot e zgjedhura në iPhone

Siç u fol më lart, fotografitë e fshira në këtë fazë janë zhvendosur vetëm në Dosjen e Fshirë jo shumë kohë më parë dhe nuk janë eliminuar kurrë nga sistemi juaj.

Për të fshirë plotësisht fotot nga iPhone, do t'ju duhet t'i hiqni ato nga Dosja e fshirë jo shumë kohë më parë.

1. hapur Aplikacioni i fotografive dhe rubineti ndezur Albume skeda e vendosur në menunë e pasme.

Skeda e albumeve në aplikacionin iPhone Photos

2. Në ekranin e albumeve, lëvizni deri në pjesën "Albume të ndryshme" dhe hapeni rubinetin Jo shumë kohë më parë Fshirë Dosje

Dosja e fshirë së fundi në aplikacionin iPhone Photos

3. Në Dosjen e fshirë jo shumë kohë më parë, rubineti në Zgjedh zgjedhje, e vendosur në cepin e sipërm djathtas.

  Si të shikoni TikTok në Fire TV: udhëzues i plotë instalimi dhe këshilla

Zgjidhni Opsionin në albumin e fotografive të fshira së fundi

Jini të vetëdijshëm: Sasia në Foto nënkupton shumëllojshmërinë e ditëve aq sa fotot e fshira do të qëndrojnë në sistemin tuaj dhe mund të rikuperohen.

4. Kur futni rubinetin Zgjidhni, do të vini re zgjedhjet "Përmirëso të gjitha" dhe "Fshi të gjitha" në menunë e pasme. Për të fshirë plotësisht fotot, futeni rubinetin në Fshij te gjitha zgjedhje.

Fshini të gjitha fotot e fshira së fundi në iPhone

5. Në dritaren kërcyese të pohimit, rubineti në Fshij zgjedhje për të vërtetuar.

Ajo do të fshijë plotësisht Fotot nga iPhone dhe ato nuk do të jenë atje në sistemin tuaj.

Jini të vetëdijshëm: Ju gjithashtu mund të fshini fotografitë e zgjedhura duke trokitur mbi Piktura që ju vetëm duhet të fshini dhe zgjidhni Fshij zgjedhje në menunë e pasme.

  • Këshilla se si të fshehni dhe zbuloni fotot në iPhone dhe iPad
  • Këshilla se si të bëni Password Shield Pictures në iPhone dhe iPad