Pridajte ľudí do skupiny WhatsApp bez ukladania do kontaktov

Posledná aktualizácia: 04/10/2024

Funkcia skupinového chatu v aplikácii WhatsApp umožňuje ľuďom zdieľať fotografie, videá a súbory s rodinou, priateľmi a ďalšími ľuďmi. Postup pridania ľudí do skupiny WhatsApp bez uloženia do kontaktov nájdete nižšie.

Pridajte ľudí do skupiny WhatsApp bez uloženia do kontaktov

Pridajte ľudí do skupiny WhatsApp bez ukladania do kontaktov

Pri vytváraní skupiny WhatsApp sa zobrazí výzva na pridanie členov do skupiny výberom ľudí, ktorí sa už nachádzajú vo vašom zázname kontaktov.

V prípade, že sa o chvíľu pokúsite pridať jednotlivcov (po vytvorení skupiny), WhatsApp vás stále prenesie do záznamu kontaktov na vašom mobilnom telefóne.

Táto predvolená metodika zahrnutia jednotlivcov do skupiny WhatsApp nie je vhodná, ak jednotlivci, ktorých stačí pridať do skupiny WhatsApp, zvyčajne nie sú prístupní vo vašom zázname kontaktu.

V takom prípade by sa od správcov skupiny malo vyžadovať, aby najprv pridali jednotlivcov do svojho záznamu kontaktu, a to skôr, ako ich budú môcť pridať do skupiny WhatsApp.

Našťastie je to dosiahnuteľné tak, že do skupiny WhatsApp môžete pridať jednotlivcov bez ukladania do kontaktov, čo možno dosiahnuť odoslaním hypertextového odkazu na pozvánku na pripojenie skupiny WhatsApp.

1. Pridajte ľudí do skupiny WhatsApp bez ukladania do kontaktov

Len sa uistite, že máte práva správcu pre skupinu WhatsApp a dodržiavajte nižšie uvedené kroky na pridanie ľudí do skupiny WhatsApp bez ukladania do kontaktov.

1. Uistite sa, že ste na karte Chaty v aplikácii WhatsApp a klepnite na svoju skupinu WhatsApp.

Otvorte skupinu WhatsApp

2. Hneď ako sa dostanete do skupiny WhatsApp, klepnite na ikonu ponuky s tromi bodkami a potom v rozbaľovacej ponuke klepnite na možnosť Informácie o skupine .

Otvorte informácie o skupine WhatsApp

3. V zobrazení informácií o skupine prejdite nadol a klepnite na možnosť Pozvať prostredníctvom hypertextového odkazu.

Pozvať cez možnosť odkazu v skupine WhatsApp

4. Na ďalšej obrazovke uvidíte odkaz na pozvánku do skupiny WhatsApp a správu s textom „Ktokoľvek s WhatsApp môže kliknúť na tento odkaz a pripojiť sa k tejto skupine. Zdieľajte ho iba s ľuďmi, ktorým veríte.“

  Aký je najlepší spôsob, ako poslať instagramovú správu tetovaciemu umelcovi?

Pod správou si všimnete možnosti Kopírovať, Zdieľať a Zrušiť hypertextový odkaz – klepnite na možnosť Zdieľať hypertextový odkaz .

Možnosť zdieľania skupinového odkazu v WhatsApp

5. V zobrazenej ponuke zdieľania si všimnete rôzne možnosti odoslania hypertextového odkazu do skupiny WhatsApp.

Možnosti odkazu na zdieľanie pozvánky na WhatsApp

Hypertextový odkaz môžete odoslať pomocou Gmailu, SMS, Skype a rôznymi rôznymi spôsobmi.

Ktokoľvek na WhatsApp bude mať možnosť stať sa súčasťou skupiny pomocou pozývacieho hypertextového odkazu, ktorý sa zvyčajne nepridá do vášho záznamu kontaktu.

Odvolať hypertextový odkaz na pozvánku skupiny WhatsApp

Nevýhodou zahrnutia jednotlivcov do WhatsApp pomocou zdieľania hypertextového prepojenia je možnosť, že sa neznámi alebo nežiaduci jednotlivci stanú členmi vašej skupiny WhatsApp.

Ak k tomu dôjde, budete môcť dodržať kroky uvedené v časti týkajúce sa zrušenia hypertextového odkazu pozvánky skupiny WhatsApp a zmeniť ho úplne novým hypertextovým odkazom pozvánky skupiny WhatsApp.

1. Otvorte skupinu WhatsApp > klepnite na ikonu ponuky s tromi bodkami a v rozbaľovacej ponuke klepnite na možnosť Informácie o skupine .

Otvorte informácie o skupine WhatsApp

2. V zobrazení informácií o skupine prejdite nadol a klepnite na možnosť Pozvať prostredníctvom hypertextového odkazu.

Pozvať cez možnosť odkazu v WhatsApp

3. Na ďalšej obrazovke prejdite nadol a klepnite na možnosť Zrušiť hypertextový odkaz.

Zrušiť možnosť prepojenia pozvánky na skupinu v WhatsApp

4. V kontextovom okne s potvrdením klepnite na možnosť Zrušiť odkaz.

Odvolať odkaz na pozvanie skupiny WhatsApp

5. V nasledujúcom kontextovom okne klepnite na OK.

Odkaz na pozvánku skupiny WhatsApp bol odvolaný

Ako môžete vidieť na obrázku vyššie, WhatsApp zrušil predchádzajúci hypertextový odkaz Group Invite a zmenil ho na úplne nový.

Po zrušení hypertextového odkazu budete musieť manuálne odstrániť neznáme alebo nežiaduce osoby z vašej skupiny WhatsApp.

  • Ako môžete používať WhatsApp na Android pilulka
  • Ako môžete získať fotografie WhatsApp do notebooku