Cum să blochezi definitiv pe cineva pe Facebook

Ultima actualizare: 04/10/2024
blocați pe cineva pe facebook

Dacă vrei să blochezi sau să deblochezi pe cineva pe Facebook , acest articol îți va fi de ajutor. Indiferent dacă cineva este sau nu pe lista ta de prieteni, îl poți bloca cu ajutorul acestui ghid pas cu pas. Facebook este unul dintre cele mai mari și mai populare site-uri de socializare unde oamenii întâlnesc străini și își fac prieteni.

Totuși, uneori lucrurile merg prost, iar oamenii ajung să se plictisească sau să fie hărțuiți. Dacă ți se întâmplă asta sau dacă cineva îți trimite mesaje amenințătoare sau spam, cel mai bine este să-l blochezi imediat . La fel cum poți bloca solicitările de jocuri de pe Facebook, poți bloca și alte persoane.

S-ar putea să te intereseze și: Cum să-ți dai seama dacă cineva are mai multe conturi de Facebook

Ce se întâmplă când blochezi pe cineva pe Facebook?

Când blocați pe cineva pe Facebook, persoana respectivă nu va mai putea:

  • Te găsesc în căutarea pe Facebook. Chiar dacă îți deschide direct profilul, acesta nu se va deschide.
  • Adaugă-te ca prieten. Nu vă va putea trimite o cerere de prietenie.
  • Trimiteți un mesaj pentru profilul dvs.
  • Etichetează-te în orice fotografie, postare, videoclip, printre altele.
  • Vă invită să dați „Like” paginilor sau să vă înscrieți în grupuri.

Dacă sunteți de acord cu aceste puncte, continuați și urmați acest ghid.

Cum să blochezi pe cineva pe Facebook

Pentru a bloca pe cineva pe Facebook, urmați acești pași:

  • Paso 1: Deschide site-ul Facebook și conectează-te la contul tău.
  • Paso 2: Deschide profilul de Facebook al persoanei.
  • Paso 3: faceți clic pe pictograma cu trei puncte.
  • Paso 4: selectați opțiunea blocare.
  • Paso 5: faceți clic pe buton confirma.

Pentru a afla mai multe despre acești pași, continuați să citiți:

La început, deschideți site-ul oficial Facebook și introduceți datele de conectare pentru a vă conecta la contul dvs. Apoi, deschideți profilul persoanei pe care doriți să o blocați. După deschiderea profilului, va apărea un buton care arată ca o pictogramă cu trei puncte. Faceți clic pe el și selectați opțiunea Blocare.

  Cum să cunoști lista cu cei mai buni prieteni a unei alte persoane pe Instagram

blocați pe cineva pe facebook

Acum, apasă butonul Confirmă pentru a-l bloca pe Facebook.

blocați pe cineva pe facebook

Odată făcut acest lucru, nu veți mai putea face toate lucrurile menționate mai sus.

Cum să deblochezi pe cineva pe Facebook

Pentru a debloca o persoană de pe Facebook, urmați acești pași:

  • Paso 1: Conectați-vă la contul dvs. de Facebook și faceți clic pe fotografia de profil.
  • Paso 2: Alege Setări și confidențialitate > configurație.
  • Paso 3: comutați la filă Blocare.
  • Paso 4: Găsiți persoana de deblocat.
  • Paso 5: faceți clic pe buton descuia.
  • Paso 6: faceți clic pe buton confirma în fereastra pop-up.

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre acești pași în detaliu:

Mai întâi, conectează-te la profilul tău de Facebook și dă clic pe fotografia de profil din colțul din dreapta sus. Acum, selectează Setări și confidențialitate > Setări . Apoi, accesează fila Blocare și găsește persoana pe care dorești să o deblochezi. Apasă pe butonul Deblocare corespunzător.

deblochează pe cineva pe facebook

Îți cere să confirmi deblocarea. Fă acest lucru făcând clic pe butonul Confirmă din fereastra pop-up. Când deblochezi pe cineva pe Facebook , acea persoană va începe să vadă postările tale în cronologia sa. În acest caz, va putea să te adauge la un grup, să trimită solicitări similare către pagini, să solicite jocuri și multe altele.

S-ar putea să vă placă și: Aplicații pentru a încărca fotografii pe Facebook fără a pierde calitatea

Cum să deblochezi pe cineva de pe Facebook prin aplicația mobilă Facebook

Aceștia sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi dacă vrei să deblochezi pe cineva de pe Facebook din aplicația ta mobilă:

  • Paso 1: Deschideți aplicația Facebook și atingeți cele trei linii stivuite din colțul din dreapta jos (iPhone) sau în colțul din dreapta sus (Android).
  • Paso 2: Pe pagina de meniu care apare, derulați în jos pentru a atinge Setări și confidențialitate și apoi configurație.

deblochează pe cineva pe facebook

  • Paso 3: pe pagina configurație, derulați în jos și atingeți Blocare.

deblochează pe cineva pe facebook

  • Paso 4: Vi se va afișa o listă completă a tuturor persoanelor pe care le-ați blocat. Presa descuia lângă numele oricui și apoi confirmați atingând descuia

deblochează pe cineva pe facebook

Vezi și: Cum să-ți ascunzi numele de familie pe Facebook de pe computer și de pe telefonul mobil

Gânduri finale

Bine, acum știi cum să blochezi pe cineva pe Facebook și să-l deblochezi oricând dorești prin intermediul site-ului web sau al aplicației Facebook . Reține că, dacă blochezi pe cineva, acea persoană nu va putea vedea nicio informație din profilul tău. Totuși, dacă te hărțuiește, reține că s-ar putea să te adauge cu un nume de utilizator diferit, așa că ar trebui să te documentezi înainte de a accepta cereri de prietenie de la străini.