Adăugați oameni în grupul WhatsApp fără a salva în Contacte

Ultima actualizare: 04/10/2024

Funcția de chat de grup din WhatsApp permite utilizatorilor să partajeze fotografii, videoclipuri și date cu familii, prieteni și alte persoane. Mai jos puteți găsi pașii pentru a adăuga persoane la un grup WhatsApp fără a le salva în Contacte.

Adaugă persoane în grupul WhatsApp fără a salva în Contacte

Adăugați oameni în grupul WhatsApp fără a salva în Contacte

În timp ce creați un grup WhatsApp, vi se va solicita să adăugați membri la grup, alegând persoane care se află deja în înregistrarea dvs. de contacte.

În cazul în care încercați să adăugați persoane într-un timp (după crearea grupului), WhatsApp vă va duce în continuare la înregistrarea de contacte de pe telefonul mobil.

Această metodologie implicită de includere a persoanelor în Grupul WhatsApp nu este adecvată, dacă persoanele pe care trebuie doar să le adăugați la Grupul WhatsApp nu sunt de obicei accesibile în Înregistrarea dvs. de contact.

În acest caz, administratorilor grupului ar trebui să li se solicite să adauge mai întâi persoane la înregistrarea lor de contact, înainte de a avea posibilitatea de a le adăuga la grupul WhatsApp.

Din fericire, este posibil pentru a adăuga persoane la Grupul WhatsApp fără a salva în Contacte, iar acest lucru se poate realiza prin trimiterea unui hyperlink de invitație pentru a atașa Grupul WhatsApp.

1. Adăugați oameni în grupul WhatsApp fără a salva în Contacte

Doar asigurați-vă că aveți drepturi de administrator la grupul WhatsApp și urmați pașii de mai jos pentru a adăuga persoane la grupul WhatsApp fără a salva în contacte.

1. Asigură-te că te afli în fila Chaturi din WhatsApp și accesează Grupul tău WhatsApp.

Deschide Grupul WhatsApp

2. De îndată ce te afli în grupul WhatsApp, atinge pictograma meniului cu trei puncte și apoi atinge opțiunea Informații grup din meniul derulant.

Deschideți informații despre grup WhatsApp

3. Pe ecranul Informații grup, derulați în jos și atingeți opțiunea Invită prin link.

Invitați prin opțiunea de link în grupul WhatsApp

4. Pe ecranul următor, veți observa un link de invitație către grupul WhatsApp și un mesaj care spune „Oricine are WhatsApp poate urma acest link pentru a se alătura acestui grup. Distribuiți-l doar persoanelor pe care le considerați.”

  Aflați cum să faceți ca iPhone să trimită conținut text iMessage și nu SMS

Sub mesaj, veți observa opțiunile Copiere, Partajare și Revocare hyperlink – atingeți opțiunea Partajare hyperlink.

Partajați opțiunea Link de grup în WhatsApp

5. În meniul de partajare care apare, veți observa diverse opțiuni pentru a trimite linkuri către grupul WhatsApp.

WhatsApp Share Opțiuni de link pentru invitație

Puteți trimite hyperlinkul utilizând Gmail, SMS, Skype și diferite mijloace.

Oricine de pe WhatsApp va avea posibilitatea de a face parte din grup utilizând hyperlinkul de invitație, de obicei nu va fi adăugat la înregistrarea dvs. de contact.

Revocați hyperlinkul de invitație la grup WhatsApp

Dezavantajul includerii persoanelor în WhatsApp utilizând Share Hyperlink este potențialul ca persoane necunoscute sau nedorite să devină membri ai grupului tău WhatsApp.

Dacă se întâmplă acest lucru, veți putea urma pașii de mai jos pentru a revoca hiperlinkul WhatsApp Group Invite și îl veți schimba cu un nou-nouț Hiperlink WhatsApp Group Invite.

1. Deschide Grupul WhatsApp > atinge pictograma meniului cu trei puncte și atinge opțiunea Informații grup din meniul derulant.

Deschideți informații despre grup WhatsApp

2. Pe ecranul Informații grup, derulați în jos și atingeți opțiunea Invită prin link.

Invitați prin opțiunea Link în WhatsApp

3. Pe ecranul următor, derulați în jos și atingeți opțiunea Revocare hyperlink.

Revocați opțiunea de link pentru invitația de grup în WhatsApp

4. În fereastra pop-up de confirmare, atingeți opțiunea Revocare link.

Revocați linkul de invitație la grup WhatsApp

5. În fereastra pop-up următoare, atingeți OK.

Linkul de invitație la grup WhatsApp a fost revocat

După cum veți putea vedea în imaginea de mai sus, WhatsApp a revocat hyperlinkul anterior pentru invitația de grup și l-a schimbat cu unul nou-nouț.

După revocarea hyperlinkului, va trebui să eliminați manual persoanele necunoscute sau nedorite din grupul dvs. WhatsApp.

  • Cum poți folosi WhatsApp pe Android Pilulă
  • Cum puteți obține fotografii WhatsApp pe laptop