Dacă te-ai hotărât să-ți ștergi contul de Clash Royale, dar nu ai găsit o modalitate de a face acest lucru, probabil este pentru că, din păcate, nu există o modalitate ușoară. În schimb, va trebui să contactezi echipa de asistență și să le ceri să-ți șteargă contul. Dacă ești interesat să știi exact ce trebuie să faci, continuă să citești.
Nu puteți șterge un cont în Clash Royale din joc
Nu este posibil să ștergi un cont Clash Royale direct din joc; trebuie să contactezi asistența tehnică. Pentru a face acest lucru, deschide aplicația și dă clic pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus al ecranului. Apoi, selectează „Contactează asistența tehnică”. De acolo, alege una dintre aceste opțiuni:
- b Puteți trimite un e-mail către [e-mail protejat]
- Mesaj: Puteți trimite un mesaj prin intermediul aplicației în sine făcând clic „Contactați asistența” în partea stângă jos a ecranului și alegând „Mesaj” de acolo. În ambele cazuri, asigurați-vă că furnizați dovada că contul dvs. a fost pierdut. Aceasta poate include o captură de ecran care arată că nu mai sunt date pentru numele dvs. de utilizator sau alte informații despre utilizatorul dvs. (cum ar fi numărul dvs.).
Trimite un email
Pentru a șterge un cont în Clash Royale, poți scrie un e-mail cu numele contului tău și ar trebui să trimiți un mesaj echipei de asistență prin intermediul aplicației, dacă ai acces la aceasta.
Dacă aveți acces la aplicație, puteți trimite un mesaj direct echipei de asistență. Dacă nu aveți acces la acesta, scrieți un e-mail cu numele contului dvs. și adresa de e-mail a contului dvs. Clash Royale.
Din nou, dacă scrieți de pe un computer sau laptop asigurați-vă că nu există niciun software de securitate care să blocheze comunicarea cu serverul nostru (aceasta include software-ul antivirus).
Spuneți echipei de asistență că contul dvs. a fost pierdut și că doriți să-l ștergeți.
Pentru a șterge un cont în Clash Royale, va trebui să trimiteți o solicitare echipei de asistență. Vi se va cere să furnizați următoarele informații:
- Numele proprietarului contului
- Adresa de e-mail folosită pentru înregistrare (inclusiv prefixul „@clashroyale”)
- Țara de reședință
- Număr de telefon la care puteți fi contactat telefonic în cazul în care există o problemă în timpul procesului de verificare
- Data și ora la care v-ați conectat ultima dată la contul dvs. (format GMT). Vă rugăm să rețineți că acest pas este crucial, deoarece ne ajută să verificăm dacă altcineva a accesat contul dvs. după ce ați solicitat ștergerea acestuia.
informaţii suplimentare
Echipa de asistență vă va cere informații suplimentare despre cont sau vă va cere o captură de ecran a contului pierdut. Toate acestea vor fi necesare dacă doriți ajutor pentru ștergerea unui cont în Clash Royale.
- Echipa de asistență vă va cere informații suplimentare despre cont sau vă va solicita o captură de ecran a contului pierdut.
- De asemenea, va trebui să furnizați o captură de ecran a contului pierdut pentru a dovedi că vă aparține. Pentru a face acest lucru, atingeți pictograma camerei de pe dispozitivul mobil sau faceți clic pe „Salvați imaginea ca” în colțul din stânga sus al ecranului computerului, dacă utilizați un computer desktop (după cum se arată mai jos).
Odată ce pot verifica dacă contul este pierdut, îl vor șterge
Făcând acest lucru, este posibil să puteți șterge un cont în Clash Royale și vă va trimite un e-mail cu instrucțiuni despre cum să deschideți un nou cont.
Este important să rețineți că, dacă nu mai aveți acces la dispozitivul sau platforma pe care a fost creat contul dvs. Clash Royale, acest lucru poate cauza probleme la recuperarea acestuia. Dacă acesta este cazul, nu ar trebui să vă faceți griji, deoarece există alte opțiuni disponibile pentru dvs.
S-ar putea să vrei să citești și: Eroare de conexiune Clash Royale. 7 Soluții
Concluzie
După cum puteți vedea, ștergerea unui cont Clash Royale nu este atât de ușoară pe cât ați putea crede. Dacă doriți să vă eliminați datele din sistemul lor, trebuie să contactați asistența Clash Royale și să solicitați ștergerea. Vestea bună este că o vor face imediat; vestea proastă este că contul dvs. va exista în continuare până când va fi șters efectiv de pe serverele lor.
Chiar dacă acest lucru se întâmplă rapid - ceea ce ar trebui, din moment ce nu au niciun motiv să nu se conformeze cererii dvs. - va dura timp pentru ca ei să șteargă definitiv toate informațiile dvs. personale din sistemul lor, ceea ce înseamnă că, chiar dacă altcineva încearcă să se autentifice cu numele dvs. de utilizator imediat (ceea ce este puțin probabil), nu veți putea accesa nimic deoarece nu vor mai fi informații.
Numele meu este Javier Chirinos și sunt pasionat de tehnologie. Din câte îmi amintesc, mi-au plăcut computerele și jocurile video și acel hobby a ajuns într-un loc de muncă.
Public despre tehnologie și gadgeturi pe Internet de mai bine de 15 ani, în special în mundobytes.com
De asemenea, sunt expert în comunicare și marketing online și am cunoștințe despre dezvoltarea WordPress.