Jak usunąć konto w Clash Royale | Alternatywy

Ostatnia aktualizacja: 04/10/2024

Jeśli zdecydowałeś się usunąć swoje konto Clash Royale, ale nie udało Ci się znaleźć sposobu, prawdopodobnie dlatego, że niestety nie ma na to łatwego sposobu. Zamiast tego musisz skontaktować się z zespołem wsparcia i poprosić o usunięcie konta. Jeśli chcesz dowiedzieć się dokładnie, co musisz zrobić, czytaj dalej.

usuń konto w Clash Royale

Nie możesz usunąć konta w Clash Royale z gry

Nie można usunąć konta Clash Royale bezpośrednio z gry; należy skontaktować się z pomocą techniczną. Aby to zrobić, otwórz aplikację i kliknij trzy kropki w prawym górnym rogu ekranu. Następnie wybierz „Skontaktuj się z pomocą techniczną”. Następnie wybierz jedną z poniższych opcji:

  • b Możesz wysłać e-mail na adres [email chroniony]
  • Wiadomość: Możesz wysłać wiadomość poprzez samą aplikację, klikając «Skontaktuj się z pomocą techniczną» w lewym dolnym rogu ekranu i wybierz „Wiadomość”. W obu przypadkach pamiętaj o przedstawieniu dowodu utraty konta. Może to obejmować zrzut ekranu pokazujący, że nie pozostały żadne dane dotyczące Twojej nazwy użytkownika ani innych informacji o użytkowniku (takich jak numer).

Wyślij e-mail

Aby usunąć konto w Clash Royale, napisz wiadomość e-mail zawierającą nazwę Twojego konta. Jeśli masz dostęp do aplikacji, wyślij też wiadomość do zespołu wsparcia technicznego.

Jeśli masz dostęp do aplikacji, możesz także bezpośrednio skontaktować się z jej zespołem wsparcia. Jeśli nie masz do niego dostępu, napisz e-mail, podając nazwę swojego konta i adres e-mail swojego konta Clash Royale.

Ponownie, jeśli piszesz z komputera lub laptopa, upewnij się, że nie ma oprogramowania zabezpieczającego blokującego komunikację z naszym serwerem (dotyczy to również oprogramowania antywirusowego).

  Podstawowe wskazówki i triki dla Kingdom Come: Deliverance 2

Poinformuj zespół pomocy technicznej, że Twoje konto zostało utracone i że chcesz je usunąć.

Aby usunąć konto w Clash Royale, będziesz musiał przesłać prośbę do ich zespołu wsparcia. Zostaniesz poproszony o podanie następujących informacji:

  • Nazwa właściciela konta
  • Adres e-mail użyty do rejestracji (wraz z prefiksem „@clashroyale”)
  • Kraj zamieszkania
  • Numer telefonu, pod którym można się z Tobą skontaktować w przypadku problemów podczas procesu weryfikacji
  • Data i godzina ostatniego zalogowania się na konto (format GMT). Pamiętaj, że ten krok jest kluczowy, ponieważ pomaga nam sprawdzić, czy ktoś inny uzyskał dostęp do Twojego konta po tym, jak poprosiłeś o jego usunięcie.

Dodatkowe informacje

Zespół pomocy poprosi Cię o dodatkowe informacje o koncie lub o zrzut ekranu utraconego konta. Wszystko to będzie konieczne, jeśli chcesz uzyskać pomoc w usunięciu konta w Clash Royale.

  • Zespół pomocy poprosi Cię o dodatkowe informacje o koncie lub poprosi o zrzut ekranu utraconego konta.
  • Będziesz także musiał dostarczyć zrzut ekranu utraconego konta, aby udowodnić, że należy ono do Ciebie. Aby to zrobić, dotknij ikony aparatu na swoim urządzeniu mobilnym lub kliknij „Zapisz obraz jako” w lewym górnym rogu ekranu komputera, jeśli używasz komputera stacjonarnego (jak pokazano poniżej).

Gdy stwierdzą, że konto zostało utracone, usuną je

Robiąc to, być może będziesz mógł usunąć konto w Clash Royale, co spowoduje wysłanie do Ciebie wiadomości e-mail z instrukcjami, jak założyć nowe konto.

Należy pamiętać, że jeśli nie masz już dostępu do urządzenia lub platformy, na której utworzono Twoje konto Clash Royale, może to spowodować problemy z jego odzyskaniem. W takim przypadku nie powinieneś się martwić, ponieważ dostępne są inne opcje.

Może Cię również zainteresować: Błąd połączenia w Clash Royale. 7 rozwiązań

Wnioski

Jak widać, usunięcie konta Clash Royale nie jest tak proste , jak mogłoby się wydawać. Jeśli chcesz usunąć swoje dane z ich systemu, musisz skontaktować się z działem wsparcia Clash Royale i poprosić o usunięcie. Dobra wiadomość jest taka, że ​​zrobią to natychmiast; zła wiadomość jest taka, że ​​Twoje konto będzie istniało, dopóki nie zostanie faktycznie usunięte z ich serwerów.

  Jak krok po kroku skonfigurować Ashes of War w Elden Ring

Nawet jeśli stanie się to szybko – a powinno, ponieważ nie ma powodu, aby nie spełnić Twojej prośby – trwałe usunięcie wszystkich Twoich danych osobowych ze swojego systemu zajmie im trochę czasu, co oznacza, że ​​nawet jeśli ktoś inny będzie próbował zalogować się za pomocą swoją nazwę użytkownika od razu (co jest mało prawdopodobne), nie będziesz mieć dostępu do niczego, ponieważ nie pozostaną żadne informacje.