Slik sletter du en konto i Clash Royale | Alternativer

Siste oppdatering: 04/10/2024

Hvis du har bestemt deg for å slette Clash Royale-kontoen din, men ikke har klart å finne en måte å gjøre det på, er det sannsynligvis fordi det dessverre ikke finnes en enkel måte. I stedet må du kontakte supportteamet og be dem om å slette kontoen din for deg. Hvis du er interessert i å vite nøyaktig hva du trenger å gjøre, fortsett å lese.

slette en konto i Clash Royale

Du kan ikke slette en konto i Clash Royale fra spillet

Det er ikke mulig å slette en Clash Royale- konto direkte fra spillet. Du må kontakte teknisk støtte. For å gjøre dette, åpne appen og klikk på de tre prikkene øverst til høyre på skjermen. Velg deretter «Kontakt teknisk støtte». Derfra velger du ett av disse alternativene:

  • b Du kan sende en e-post til [e-postbeskyttet]
  • Mensaje: Du kan sende en melding gjennom selve applikasjonen ved å klikke «Kontakt support» nederst til venstre på skjermen og velg "Melding" derfra. I begge tilfeller må du sørge for å fremlegge bevis på at kontoen din har gått tapt. Dette kan inkludere et skjermbilde som viser at det ikke er noen data igjen for brukernavnet ditt eller annen informasjon om brukeren din (som nummeret ditt).

Send en epost

For å slette en konto i Clash Royale kan du skrive en e-post med kontonavnet ditt, og du bør også sende en melding til supportteamet deres gjennom applikasjonen hvis du har tilgang til det.

Hvis du har tilgang til appen, kan du også sende en melding direkte til brukerstøtteteamet deres. Hvis du ikke har tilgang til den, skriv en e-post med kontonavnet ditt og e-postadressen til Clash Royale-kontoen din.

Igjen, hvis du skriver fra en datamaskin eller bærbar datamaskin, sørg for at det ikke er noen sikkerhetsprogramvare som blokkerer kommunikasjon med serveren vår (dette inkluderer antivirusprogramvare).

  League of Legends vil ikke åpne: Slik fikser du det trinn for trinn

Fortell brukerstøtteteamet deres at kontoen din er tapt og at du vil slette den.

For å slette en konto i Clash Royale, må du sende inn en forespørsel til deres støtteteam. Du vil bli bedt om å oppgi følgende informasjon:

  • Kontoeierens navn
  • E-postadresse brukt til registrering (inkludert prefikset "@clashroyale")
  • Bostedsland
  • Telefonnummer hvor du kan nås på telefon i tilfelle det oppstår et problem under bekreftelsesprosessen
  • Dato og klokkeslett for siste gang du logget på kontoen din (GMT-format). Vær oppmerksom på at dette trinnet er avgjørende siden det hjelper oss å bekrefte om noen andre har fått tilgang til kontoen din etter at du har bedt om å slette den.

mer informasjon

Supportteamet vil be deg om ytterligere kontoinformasjon eller be om et skjermbilde av den tapte kontoen. Alt dette vil være nødvendig hvis du vil ha hjelp til å slette en konto i Clash Royale.

  • Støtteteamet vil be deg om ytterligere kontoinformasjon eller be om et skjermbilde av den tapte kontoen.
  • Du må også gi et skjermbilde av den tapte kontoen din for å bevise at den tilhører deg. For å gjøre dette, trykk på kameraikonet på mobilenheten eller klikk "Lagre bilde som" øverst til venstre på dataskjermen hvis du bruker en stasjonær datamaskin (som vist nedenfor).

Når de kan bekrefte at kontoen er tapt, vil de slette den

Ved å gjøre dette kan du kanskje slette en konto i Clash Royale, og hvis du gjør det, vil du sende deg en e-post med instruksjoner om hvordan du starter en ny konto.

Det er viktig å merke seg at hvis du ikke lenger har tilgang til enheten eller plattformen som din Clash Royale-konto ble opprettet på, kan dette føre til problemer med å gjenopprette den. Hvis dette er tilfelle, bør du ikke bekymre deg, siden det er andre alternativer tilgjengelige for deg.

Du vil kanskje også lese: Tilkoblingsfeil i Clash Royale. 7 løsninger

Konklusjon

Som du kan se, er det ikke så enkelt å slette en Clash Royale-konto som du kanskje tror. Hvis du vil fjerne dataene dine fra systemet deres, må du kontakte Clash Royale-kundestøtten og be om sletting. Den gode nyheten er at de vil gjøre det umiddelbart; den dårlige nyheten er at kontoen din fortsatt vil eksistere inntil den faktisk slettes fra serverne deres.

  Mestre Need for Speed ​​​​Heat med disse tipsene og triksene

Selv om dette skjer raskt - noe det burde, siden de ikke har noen grunn til ikke å etterkomme forespørselen din - vil det ta tid før de permanent sletter all din personlige informasjon fra systemet sitt, noe som betyr at selv om noen andre prøver å logge på med brukernavnet ditt med en gang (noe som er usannsynlig), vil du ikke få tilgang til noe fordi det ikke vil være noen informasjon igjen.