Slik legger du ut til Facebook-grupper fra en side – Del innhold

Siste oppdatering: 04/10/2024

For å dele innhold med en Facebook- gruppe må du opprette en fanside, ikke en profil.

Du kan samhandle med gruppen som en profil, og alle kommentarer vil vises på veggen din . Et stort antall personer vil kunne se profilen din . Derfor er det viktig at du først blir med i gruppen på den måten du ønsker å legge ut innlegg.

Du har to alternativer: opprett og administrer grupper på Facebook, eller du kan velge å legge ut innlegg med gruppe-ID-en din. Filtrer alle meldinger. Det spiller ingen rolle om det er sider eller personers profiler.

Det er viktig å være forsiktig med antall innlegg du lager. Selv om det er mye på Facebook-siden din som du ønsker å dele med en gruppe mennesker, kan dette føre til overdreven spam. Brudd på disse betingelsene kan ha alvorlige konsekvenser, inkludert permanent stenging.

personer i facebookgruppen

Hvordan kan jeg legge ut innlegg til en Facebook-gruppe fra siden min?

Du trenger ikke å være grunnleggeren av gruppen der du skal dele innholdet ditt. Du må vurdere flere faktorer. Du må bestemme deg for om du vil legge ut innlegg manuelt eller regelmessig. Automatisering av innlegg kan skade gruppen. Derfor er det viktig å huske på dette.

Respekter reglene

Hver skaper følger sine egne regler . Du finner sjelden en gruppe uten dem. Så før du blir med i en privat gruppe, vil du se et vindu med reglene.

Du kan også finne reglene i et innlegg. Du kan bli rapportert for brudd på Facebooks regler. Det er viktig å forstå en gruppes regler. Hvorfor det å miste en fanside kan redusere bloggtrafikken.

For å bli med og administrere gruppen

For å dele innhold må du være medlem av gruppene. Det vil være umulig å gjøre det ellers, og dette gjelder både offentlige og private grupper. Disse gruppene kan administreres slik at vi kan dele det mest verdifulle innholdet uten noen begrensninger.

  Microsoft VBA: Hva det er og hvordan du bruker det til å automatisere oppgaver

Fordi administratorer og skapere ikke trenger å betale penger. Du kan også dele og legge ut innlegg hele dagen lang; Facebook blokkerer eller innfører ingen restriksjoner på Facebook-gruppen vår.

gruppeikon i facebook-appen

Hva er de beste måtene å dele noe på Facebook fra en side eller i en gruppe?

Du må koble sammen en Facebook-fanside og en Facebook-gruppe. For enkel deling kan du få tilgang til den fra hvilken som helst enhet.

En Android- eller iOS-smarttelefon

  1. Logg på for å få tilgang til Facebook-siden din
  2. Finn en stilling, eller opprett en. Klikk "Del" for å sende den.
  3. Du finner profilbildet ditt i hjørnet. Endre den til sideprofilen
  4. Klikk igjen for å dele og velge gruppen
  5. Du kan velge gruppen og deretter bruke søkeboksen for å finne den
  6. Når du har valgt det, klikk på "Publiser" og du er ferdig

Bruke en PC med Windows eller MAC

  1. Du kan endre interaksjonsmodus, fra profil til side i øvre høyre hjørne
  2. Del en melding ved å klikke på deleknappen
  3. Klikk deretter "Del som gruppe"
  4. Klikk på "Publiser"-knappen for å velge gruppen du vil ha, og det er det.

Det er viktig å forstå at Facebook deler Facebook-siden din på akkurat samme måte som Facebook deler Facebook-siden din . Det er også mulig å gjøre det motsatte . Dette betyr at bloggen din kan være så lang du vil, og du kan også dele Facebook-innleggene dine fra siden din.

Hvordan kan jeg legge ut innlegg til flere Facebook-grupper ved å bruke én Facebook-side?

Du kan velge flere grupper fra smarttelefonen din. Vær imidlertid forsiktig med hva du deler, da du kan miste siden din. Delingsprosessen fra datamaskinen din er annerledes. Dette betyr at du må legge ut innlegg til hver gruppe individuelt.

facebook-grupper for enheter

I henhold til Facebooks oppdaterte retningslinjer er det å foretrekke at du er administrator eller oppretter av nettstedet. Disse gruppene kan kobles til Facebook-siden din.

  Slik åpner og bruker du Navigator effektivt i LibreOffice

Hvor lang tid bør det ta før jeg ser innholdet på siden i gruppen?

Hvis gruppen har sine egne retningslinjer eller regler og ikke er offentlig, må du vente på godkjenning fra administrator før du legger ut meldingen . Dette vil variere avhengig av innstillingene dine.

Hvis gruppen derimot har en offentlig side, vil den være synlig umiddelbart når du klikker på «publiser»-knappen. Dette vil tillate alle parter å se det publiserte innlegget så snart du laster opp innholdet.

Hvordan kan jeg bekrefte at Facebook-meldingen min er lagt ut til gruppen?

Du kan opprette en Facebook-gruppe. Se alle meldinger i «Samtale»-delen. Bare velg dette alternativet, så kan du bla gjennom innleggene dine for å finne dem. Du kan også bruke søkefeltet.

En annen metode er å overvåke aktiviteten din. Hver interaksjon du har vil være synlig i «Aktivitetsloggen». Du finner innlegget ditt i innstillingsdelen. Facebook-støtte: Ethvert problem kan løses.