Met de Snapchat Herinneringen-functie kun je foto's rechtstreeks vanuit de filmrol van je iPhone of Android -telefoon aan Snapchat toevoegen. Hieronder vind je de stappen voor het gebruik van de Snapchat Herinneringen-functie op je iPhone of Android-telefoon.
De beste manier om de herinneringsfunctie in Snapchat te gebruiken
De functie Herinneringen op Snapchat betekent dat je al je opgeslagen Snapchats kunt bekijken en zelfs dat je een huidige foto uit je digitale camerarol kunt toevoegen om te delen op Snapchat.
Als je Snapchat niet up-to-date hebt, is de kans groot dat je deze functie eerst in je systeem moet toestaan door de Snapchat-app bij te werken naar het nieuwste model.
Na het updaten naar het nieuwste model van Snapchat, moet je de mogelijkheid hebben om de Herinneringsfunctie te zien in de vorm van een kleine cirkel onder de digitale cameracirkel.
De beste manier om opgeslagen snaps in te voeren met behulp van de herinneringsfunctie
Volg onderstaande stappen om opgeslagen snaps in je telefoon in te voeren door gebruik te maken van de gloednieuwe Herinneringen-functie.
1. Open Snapchat > tik op het kleine cirkeltje onder het digitale camera-icoontje of veeg vanaf de onderkant van je scherm omhoog.
2. Kies vervolgens het tabblad Snaps en tik op de knop Importeren om je opgeslagen snaps te importeren.
3. Op het volgende scherm kunt u alle snaps selecteren die u wilt importeren in de Snapchat Herinneringen-functie.
De beste manier om foto's van digitale camerarol toe te voegen aan Snapchat
Zoals hierboven besproken, betekent de gloednieuwe functie Herinneringen in Snapchat dat je direct vanuit je digitale camerarol foto's aan Snapchat kunt toevoegen.
1. Open Snapchat > tik op het kleine cirkeltje onder het camerapictogram of veeg vanaf de onderkant van het scherm omhoog.
2. Ga op het volgende scherm naar het tabblad 'Fotoalbum' en tik/houd ingedrukt op de foto die je op Snapchat wilt delen.
3. Zodra je de foto hebt gekozen, tik je op de blauwe deelknop om de foto op Snapchat te delen, of tik je op het potloodpictogram om de foto te bewerken voordat je hem deelt.
4. Kies op het volgende scherm de contactpersoon met wie je het verhaal wilt delen, of kies 'Mijn verhaal' om de afbeelding aan je verhaal toe te voegen.
5. Tik op het volgende scherm op de blauwe knop 'Verzenden' om de afbeelding naar Snapchat te verzenden.
De beste manier om afbeeldingen over te brengen naar de map My Eyes Only
De Snapchat Recollections-functie betekent bovendien dat u uw foto's kunt overbrengen naar de My Eyes Solely-map, die voornamelijk een met een wachtwoord beveiligde map is.
Hierdoor kunnen degenen die uw systeem aan iemand overdragen om uw herinneringen te bekijken, niet in de map "Mijn ogen uitsluitend" komen zonder een toegangscode te hebben.
1. Open Snapchat en tik op het kleine cirkeltje onder het digitale camera-icoontje.
2. Tik vervolgens op Snaps of Camera Roll , afhankelijk van waar de foto die je naar de map My Eyes Only wilt verplaatsen zich bevindt.
3. Tik nu op de afbeelding die u naar de map 'Mijn ogen alleen' wilt overbrengen en houd deze ingedrukt.
4. Tik vervolgens op het pictogram met de drie streepjes in de linkerbovenhoek van uw scherm.
5. Tik op het volgende scherm op de optie 'Alleen voor mijn ogen overzetten '.
6. Mogelijk wordt u op het volgende scherm gevraagd een toegangscode in te stellen, als u deze functie voor de eerste keer configureert.
- De beste manier om te ontdekken of iemand je op Snapchat heeft geblokkeerd
- De beste manier om iemand uit je Snapchat-verhaal te blokkeren
Mijn naam is Javier Chirinos en ik ben gepassioneerd door technologie. Zolang ik me kan herinneren was ik dol op computers en videogames en die hobby mondde uit in een baan.
Ik publiceer al meer dan 15 jaar over technologie en gadgets op internet, vooral in mundobytes.com
Daarnaast ben ik expert op het gebied van online communicatie en marketing en heb ik kennis van WordPress ontwikkeling.






