Pievienojiet cilvēkus WhatsApp grupai, nesaglabājot tos kontaktos

Pēdējā atjaunošana: 04/10/2024

Grupas tērzēšanas funkcija pakalpojumā WhatsApp ļauj lietotājiem kopīgot fotoattēlus, video un datus ar ģimenēm, draugiem un citiem. Norādījumus par cilvēku pievienošanu WhatsApp grupai, tos nesaglabājot kontaktos, varat atrast sadaļā “Darbības, kā pievienot personas WhatsApp grupai”.

Pievienojiet cilvēkus WhatsApp grupai, nesaglabājot tos kontaktos

Pievienojiet cilvēkus WhatsApp grupai, nesaglabājot tos kontaktos

Kamēr veidojat WhatsApp grupu, jums tiks piedāvāts pievienot grupai dalībniekus, izvēloties personas, kuras jau atrodas jūsu kontaktpersonu ierakstā.

Ja mēģināsit pievienot personas pēc kāda laika (pēc grupas izveidošanas), WhatsApp joprojām novirzīs jūs uz jūsu mobilā tālruņa kontaktpersonu ierakstu.

Šī noklusējuma metodika personu iekļaušanai WhatsApp grupā nav piemērota, ja personas, kuras jums vienkārši jāpievieno WhatsApp grupai, parasti nav pieejamas jūsu kontaktpersonu ierakstā.

Šādā gadījumā grupas administratoriem vispirms ir jāpievieno personas savam kontaktpersonu ierakstam, pirms viņiem ir iespēja tās pievienot WhatsApp grupai.

Par laimi, tas ir sasniedzams, lai pievienotu personas WhatsApp grupai, nesaglabājot tos kontaktos, un to var panākt, nosūtot uzaicinājuma hipersaiti, lai piestiprinātu WhatsApp grupu.

1. Pievienojiet cilvēkus WhatsApp grupai, nesaglabājot tos kontaktos

Vienkārši pārliecinieties, ka jums ir WhatsApp grupas administratora tiesības un veiciet tālāk norādītās darbības, lai pievienotu personas WhatsApp grupai, nesaglabājot tos kontaktpersonās.

1. Pārliecinieties, vai lietotnē WhatsApp esat atvēris cilni Tērzēšana un pieskarieties savai WhatsApp grupai.

Atveriet WhatsApp grupu

2. Tiklīdz esat WhatsApp grupā, pieskarieties trīs punktu izvēlnes ikonai un nolaižamajā izvēlnē pieskarieties grupas informācijas opcijai.

Atveriet WhatsApp grupas informāciju

3. Grupas informācijas displejā ritiniet uz leju un pieskarieties opcijai “Uzaicināt, izmantojot saiti”.

Uzaicināt, izmantojot saites opciju WhatsApp grupā

4. Nākamajā ekrānā redzēsiet WhatsApp grupas uzaicinājuma hipersaiti un ziņojumu ar uzrakstu "Ikviens, kam ir WhatsApp, var sekot šai saitei, lai pievienotos šai grupai. Kopīgojiet to tikai ar tiem, kuriem ticat."

  Kā izlīdzināt skaņu operētājsistēmā Windows 10? - Audio iestatījumi

Zem ziņojuma redzēsiet opcijas Kopēt, Kopīgot un Atsaukt hipersaiti — pieskarieties opcijai Kopīgot hipersaiti.

Kopīgojiet grupas saites opciju pakalpojumā WhatsApp

5. Parādītajā kopīgošanas izvēlnē redzēsiet dažādas iespējas, kā nosūtīt saiti uz WhatsApp grupu.

WhatsApp kopīgošanas uzaicinājuma saites opcijas

Jūs varat nosūtīt hipersaiti, izmantojot Gmail, SMS, Skype un dažādus dažādus līdzekļus.

Ikviens WhatsApp lietotājs varēs būt daļa no grupas, izmantojot uzaicinājuma hipersaiti, viņi parasti netiks pievienoti jūsu kontaktpersonu ierakstam.

Atsaukt WhatsApp grupas uzaicinājuma hipersaiti

Personu iekļaušanas WhatsApp, izmantojot Share Hyperlink, trūkums ir tas, ka nezināmas vai nevēlamas personas var kļūt par jūsu WhatsApp grupas dalībniekiem.

Ja tā notiks, varēsiet izpildīt tālāk norādītās darbības, lai atsauktu WhatsApp grupas ielūguma hipersaiti un mainītu to ar pilnīgi jaunu WhatsApp grupas ielūguma hipersaiti.

1. Atveriet WhatsApp grupu > pieskarieties trīs punktu izvēlnes ikonai un nolaižamajā izvēlnē pieskarieties grupas informācijas opcijai.

Atveriet WhatsApp grupas informāciju

2. Grupas informācijas displejā ritiniet uz leju un pieskarieties opcijai “Uzaicināt, izmantojot saiti”.

Uzaicināt, izmantojot saites opciju vietnē WhatsApp

3. Nākamajā ekrānā ritiniet uz leju un pieskarieties opcijai Atsaukt saiti.

Atsaukt grupas uzaicinājuma saites opciju pakalpojumā WhatsApp

4. Apstiprinājuma uznirstošajā logā pieskarieties opcijai Atsaukt saiti.

Atsaukt WhatsApp grupas uzaicinājuma saiti

5. Nākamajā uznirstošajā logā pieskarieties Labi.

WhatsApp grupas ielūguma saite ir atsaukta

Kā redzams augšējā attēlā, WhatsApp ir atcēlis iepriekšējo grupas ielūguma hipersaiti un nomainījis to ar pavisam jaunu.

Pēc hipersaites atsaukšanas jums būs manuāli jāizņem nezināmās vai nevēlamās personas no savas WhatsApp grupas.

  • Kā jūs varat izmantot WhatsApp android Tabletes
  • Kā iegūt WhatsApp fotogrāfijas klēpjdatorā