Kaip apsaugoti paveikslėlius slaptažodžiu „iPhone“ ir „iPad“.

Paskutiniai pakeitimai: 04/10/2024

„iPhone“ nuotraukų programėlės viršelio nuotraukų funkcija tiesiog perkelia nuotraukas į paslėptą aplanką, prie kurio gali lengvai prisijungti visi. Todėl siūlome sprendimą, kaip iš tikrųjų uždengti ir apsaugoti nuotraukas „iPhone“ telefone slaptažodžiu.

Apsaugokite nuotraukas slaptažodžiu „iPhone“ ir „iPad“.

Apsaugokite paveikslėlius slaptažodžiu „iPhone“ arba „iPad“.

Kai užmaskuojate paveikslėlius „iPhone“, „Pictures“ programa sukuria paslėptų nuotraukų aplanką ir visas paslėptas nuotraukas perkelia į šį aplanką.

Nors paslėptos nuotraukos neatrodo Paveikslėlių rodinyje arba autentiškame paveikslėlių albume, iš kurio jie buvo paslėpti, jie dažnai tiesiog pasiekiami nuėjus į paslėptą aplanką, kurį galite gauti visoje Paveikslėlių programoje.

Kaip pateikta toliau, naudojama Notes programa, kad iš tikrųjų padengtų ir apsaugotų slaptažodžiu nuotraukas „iPhone“.

Prieš atlikdami veiksmus, kaip apsaugoti paveikslėlius slaptažodžiu „iPhone“ naudodami „Notes“, turite patikrinti šią informaciją: Kaip galima apsaugoti „iPhone“ slaptažodžiu pastabas.

Tai gali padėti jums puikiai suprasti, kaip funkcija „Užrakinti pastabas“ veikia „iPhone“.

1. „iPhone“ nuotraukų apsaugos slaptažodžiu veiksmai

Kaip minėta pirmiau, norint apsaugoti paveikslėlius slaptažodžiu iPhone, pirmiausia reikia pridėti paveikslėlių prie pranešimo ir apsaugoti pranešimą su paveikslėliais slaptažodžiu.

Tokiu būdu niekas negalės įvesti paslėptų paveikslėlių jūsų „iPhone“, nesuprasdamas slaptažodžio, kad būtų atrakintas pranešimas, kuriame yra paslėptų paveikslėlių.

1. Atidarykite „Pictures“ programėlę „iPhone“ telefone ir bakstelėkite skirtuką „Albumai“ galiniame meniu.

Albumų skirtukas iPhone nuotraukų programoje

2. Atidarykite albumą , kuriame yra nuotraukos, kurias norite paslėpti, ir bakstelėkite „Pasirinkti“.

„iPhone Photos“ programoje pasirinkite nuotraukų parinktį

3. Pasirinkite nuotraukas , kurias norite paslėpti, ir bakstelėkite bendrinimo piktogramą, esančią galiniame meniu.

Bendrinti nuotraukas iPhone

4. Pasirodžiusiame bendrinimo meniu bakstelėkite parinktį „Pastabos“.

Pridėti nuotraukas į „iPhone“ užrašų parinktį

5. Atsidariusiame pranešime bakstelėkite parinktį „ Išsaugoti “, kad neprarastumėte pasirinktų nuotraukų, kurias norite įrašyti į pranešimą.

  „Instagram“ trumpalaikis režimas: kaip jį įjungti, apribojimai ir saugumas

Išsaugokite nuotraukas „iPhone“ užrašuose

Pranešimas: Pranešimą galite išsaugoti skiltyje „Išsaugoti“ aplanke „iCloud“ arba „Mano iPhone“.

Po to, kai paveikslėliai įrašomi į Pranešimą, kitas veiksmas yra slaptažodžiu apsaugoti pranešimą, kuriame yra paveikslėlių, atlikdami 6–9 veiksmus.

6. Atidarykite programėlę „Pastabos“ > palieskite pranešimą su paveikslėliais.

Pastaba su paslėptomis nuotraukomis iPhone

7. Kai tik pranešimas bus atidarytas, palieskite bendrinimo piktogramą , esančią ekrano viršutiniame dešiniajame kampe.

Bendrinimo parinktis „iPhone“ programoje „Notes“.

8. Slinkite žemyn rodomame bendrinimo meniu ir bakstelėkite parinktį „Užrakinti pranešimą“.

Užrakinti pastabą „iPhone Notes“ programoje

9. Kai būsite paraginti, įveskite slaptažodį , kad užrakintumėte šį pranešimą, ir palieskite „Atlikta“.

Nustatykite slaptažodį užrakinti užrašus „iPhone“.

Pastaba: Tiesiog nepamirškite slaptažodžio atsiminti ir kur nors jį užsirašyti.

Dabar, kai nuotraukos yra užrakintame pranešime, niekas negalės įvesti ar peržiūrėti paveikslėlių, neįvesdamas slaptažodžio, kad atrakintų pranešimą.

Tačiau jūs nesate baigę, bet. Vis dėlto unikalią užrakintų paveikslėlių kopiją bus galima įsigyti „Pictures“ programoje savo „iPhone“.

Todėl paskutinis žingsnis yra ištrinti nuotraukas iš jų originalios vietos nuotraukų programoje ir taip pat ištrinti jas iš neseniai ištrintų aplankų nuotraukų programoje.

Neseniai ištrintas nuotraukų albumas „iPhone“.

Kai tik Paveikslėliai ištrinami „Pictures“ programoje, jas galima gauti tik skiltyje „Užrakintas pranešimas“.

2. Perkelkite nuotraukas iš Notes į Pictures App iPhone

Bet kuriuo metu galite atrakinti slaptažodžiu apsaugotus paveikslėlius ir vėl juos sukurti „Pictures“ programoje savo „iPhone“.

1. Atidarykite programėlę „Pastabos“ > palieskite pranešimą su paveikslėliais.

Pastaba su paslėptomis nuotraukomis iPhone

2. Kitame ekrane palieskite „ Peržiūrėti pranešimą“.

Peržiūrėkite pastabų parinktį „iPhone“.

3. Tada bakstelėkite Įveskite slaptažodį > įveskite slaptažodį , kad peržiūrėtumėte pranešimą, ir spustelėkite Gerai.

Įveskite slaptažodį, norėdami peržiūrėti užrakintą užrašą „iPhone“.

4. Kai tik užrakintas pranešimas bus atidarytas, palieskite bendrinimo piktogramą , esančią ekrano viršutiniame dešiniajame kampe.

  Kaip pakeisti „Copilot“ kalbą sistemoje „Windows 11“

Bendrinimo parinktis „iPhone“ programoje „Notes“.

5. Pasirodžiusiame bendrinimo meniu slinkite žemyn ir bakstelėkite parinktį „Išsaugoti nuotraukas“.

Vaizdų išsaugojimo parinktis iPhone Notes App

Pasirinktos nuotraukos gali būti akimirksniu vėl perkeltos į „Pictures“ programą jūsų „iPhone“.

Kol Apple nepasirinks teisingo slaptažodžio apsaugos paveikslėlių pasirinkimo, taip pat galite pasinaudoti šiuo sprendimu, kad iš tikrųjų užmaskuotų ir apsaugotumėte slaptažodžiu paveikslėlius iPhone.

  • Kaip geriau ištrinti nuotraukas iš iPhone ar iPad? iPad
  • Kaip ištrinti visas nuotraukas iš iPhone ar iPad