Fiók törlése a Clash Royale-ban | Alternatívák

Utolsó frissítés: 04/10/2024

Ha úgy döntött töröljön egy fiókot a Clash Royale-ban de nem találtad meg a módját, talán azért, mert sajnos nincs egyszerű módja ennek. Ehelyett fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálati csapattal, és meg kell kérnie őket, hogy töröljék fiókját. Ha szeretné tudni, hogy pontosan mit kell tennie, olvassa el ezt az információt.

töröljön egy fiókot a Clash Royale-ban

A Clash Royale-ban nem törölhetsz fiókot a játékból

A fiókban nem lehet törölni Clash Royale közvetlenül a játékból, kapcsolatba kell lépnie a technikai támogatással. Ehhez nyissa meg az alkalmazást, és kattintson a három pontra a képernyő jobb felső sarkában. Ezután válassza a „Kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálattal” lehetőséget. Innen válasszon az alábbi lehetőségek közül:

  • b Küldhet egy e-mailt a következő címre: [e-mail védett]
  • post: A gombra kattintva magán az alkalmazáson keresztül is küldhet üzenetet "Kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálattal" a képernyő bal alsó sarkában, és onnan válassza az „Üzenet” lehetőséget. Mindkét esetben feltétlenül igazolja, hogy fiókja elveszett. Ez tartalmazhat egy képernyőképet, amely azt mutatja, hogy nem maradt adat a felhasználónévhez vagy a felhasználóval kapcsolatos egyéb információkhoz (például a telefonszámához).

Küldj emailt

Ha törölni szeretne egy fiókot a Clash Royale-ban, megteheti írj emailt fióknevével, és üzenetet kell küldenie a támogatási csapatuknak az alkalmazáson keresztül, ha rendelkezik hozzáféréssel.

Ha hozzáfér az alkalmazáshoz, közvetlenül is küldhet üzenetet a támogatási csapatának. Ha nem fér hozzá, írjon egy e-mailt fióknevével és Clash Royale fiókjának e-mail címével.

Ismételten, ha számítógépről vagy laptopról ír, győződjön meg arról, hogy nincs olyan biztonsági szoftver, amely blokkolja a kommunikációt a szerverünkkel (ide tartozik a víruskereső szoftver is).

  AMD FSR 4 támogatott játékok: lista, illesztőprogramok és kompatibilitás

Közölje az ügyfélszolgálati csapattal, hogy fiókja elveszett, és törölni szeretné.

Ha törölni szeretne egy fiókot a Clash Royale-ban, kérelmet kell benyújtania a támogatási csapatának. A következő adatok megadására kell kérni:

  • Fióktulajdonos neve
  • A regisztrációhoz használt e-mail cím (beleértve a "@clashroyale" előtagot)
  • Lakóhely országa
  • Telefonszám, amelyen telefonon elérhető, ha probléma adódna az ellenőrzési folyamat során
  • A fiókjába való utolsó bejelentkezés dátuma és időpontja (GMT formátum). Felhívjuk figyelmét, hogy ez a lépés kulcsfontosságú, mivel segít ellenőrizni, hogy valaki más hozzáfért-e fiókjához, miután Ön kérte a törlését.

További információk

A támogatási csapat további fiókadatokat kér, vagy képernyőképet kér az elveszett fiókról. Minderre akkor lesz szükség, ha segítségre van szüksége egy fiók törléséhez a Clash Royale-ban.

  • A támogatási csapat további fiókadatokat kér, vagy képernyőképet kér az elveszett fiókról.
  • Ezenkívül be kell nyújtania egy képernyőképet az elveszett fiókjáról, hogy igazolja, hogy az Öné. Ehhez érintse meg a kamera ikont mobileszközén, vagy kattintson a „Kép mentése másként” lehetőségre a számítógép képernyőjének bal felső sarkában, ha asztali számítógépet használ (lásd alább).

Miután ellenőrizni tudják, hogy a fiók elveszett, törli azt

Ezzel lehet, hogy törölhet egy fiókot a Clash Royale-ban, és ezzel egy e-mailt küldünk az új fiók létrehozására vonatkozó utasításokkal.

Fontos megjegyezni, hogy ha már nem fér hozzá ahhoz az eszközhöz vagy platformhoz, amelyen Clash Royale-fiókját létrehozta, az problémákat okozhat a helyreállítás során. Ha ez a helyzet, akkor ne aggódjon, mert vannak más lehetőségek is.

Érdemes elolvasni: Clash Royale csatlakozási hiba. 7 Megoldások

Következtetés

Amint látja, ez nem olyan egyszerű töröljön egy fiókot a Clash Royale-ban ahogy gondolnád. Ha törölni szeretné adatait a rendszerükből, lépjen kapcsolatba a Clash Royale ügyfélszolgálatával, és kérje a törlést. A jó hír az, hogy azonnal megteszik; A rossz hír az, hogy fiókja továbbra is fennáll, amíg ténylegesen nem törli a szervereikről.

  Korlátlan kreditek a Starfield PC-s verziójában: csalások, hibák és jogi módszerek

Még ha ez gyorsan meg is történik – aminek meg kell történnie, mivel nincs okuk arra, hogy ne tegyenek eleget kérésének –, időbe telhet, amíg véglegesen törli az összes személyes adatát a rendszeréből, ami azt jelenti, hogy még ha valaki más megpróbál bejelentkezni azonnal a felhasználóneved (ami nem valószínű), nem fogsz tudni hozzáférni semmihez, mert nem marad információ.