Kako izbrisati račun u Clash Royale | Alternative

Zadnje ažuriranje: 04/10/2024

Ako ste odlučili izbrisati svoj Clash Royale račun, ali niste uspjeli pronaći način za to, vjerojatno je to zato što, nažalost, ne postoji jednostavan način. Umjesto toga, morat ćete kontaktirati tim za podršku i zamoliti ih da izbrišu vaš račun. Ako vas zanima što točno trebate učiniti, nastavite čitati.

izbrisati račun u Clash Royaleu

Ne možete izbrisati račun u igrici Clash Royale

Nije moguće izbrisati Clash Royale račun izravno iz igre; morate kontaktirati tehničku podršku. Da biste to učinili, otvorite aplikaciju i kliknite tri točke u gornjem desnom kutu zaslona. Zatim odaberite "Kontaktirajte tehničku podršku". Odatle odaberite jednu od ovih opcija:

  • b Možete poslati e-poruku na [e-pošta zaštićena]
  • post: Poruku možete poslati putem same aplikacije klikom «Kontaktirajte podršku» u donjem lijevom kutu zaslona i tamo odaberite "Poruka". U oba slučaja priložite dokaz da je vaš račun izgubljen. To može uključivati ​​snimak zaslona koji pokazuje da više nema podataka za vaše korisničko ime ili druge informacije o vašem korisniku (kao što je vaš broj).

Pošalji email

Za brisanje računa u Clash Royaleu, možete napisati e-poruku s imenom svog računa, a također biste trebali poslati poruku njihovom timu za podršku putem aplikacije ako imate pristup njoj.

Ako imate pristup aplikaciji, također možete izravno poslati poruku njihovom timu za podršku. Ako mu nemate pristup, napišite e-poruku s imenom svog računa i adresom e-pošte svog računa za Clash Royale.

Opet, ako pišete s računala ili prijenosnog računala, provjerite ne postoji li sigurnosni softver koji blokira komunikaciju s našim poslužiteljem (ovo uključuje antivirusni softver).

  6 najboljih karaoke programa na računalu

Recite njihovom timu za podršku da je vaš račun izgubljen i da ga želite izbrisati.

Za brisanje računa u Clash Royaleu morat ćete podnijeti zahtjev njihovom timu za podršku. Od vas će se tražiti da navedete sljedeće informacije:

  • Ime vlasnika računa
  • Adresa e-pošte koja se koristi za registraciju (uključujući prefiks "@clashroyale")
  • Zemlja prebivališta
  • Telefonski broj na koji vas se može kontaktirati u slučaju problema tijekom postupka verifikacije
  • Datum i vrijeme zadnje prijave na vaš račun (GMT format). Imajte na umu da je ovaj korak ključan jer nam pomaže provjeriti je li netko drugi pristupio vašem računu nakon što ste zatražili njegovo brisanje.

dodatne informacije

Tim za podršku tražit će od vas dodatne informacije o računu ili će zatražiti snimak zaslona izgubljenog računa. Sve ovo bit će potrebno ako želite pomoć pri brisanju računa u Clash Royaleu.

  • Tim za podršku tražit će od vas dodatne podatke o računu ili zatražiti snimak zaslona izgubljenog računa.
  • Također ćete morati dati snimak zaslona vašeg izgubljenog računa kako biste dokazali da pripada vama. Da biste to učinili, dodirnite ikonu kamere na svom mobilnom uređaju ili kliknite "Spremi sliku kao" u gornjem lijevom kutu zaslona računala ako koristite stolno računalo (kao što je prikazano u nastavku).

Nakon što potvrde da je račun izgubljen, izbrisat će ga

Ako to učinite, možda ćete moći izbrisati račun u Clash Royaleu, a time ćete poslati e-poruku s uputama kako otvoriti novi račun.

Važno je napomenuti da ako više nemate pristup uređaju ili platformi na kojoj je stvoren vaš Clash Royale račun, to može uzrokovati probleme prilikom oporavka. Ako je to slučaj, ne biste se trebali brinuti jer su vam dostupne i druge opcije.

Možda biste također željeli pročitati: Pogreška povezivanja u Clash Royaleu. 7 rješenja

Zaključak

Kao što vidite, brisanje Clash Royale računa nije tako jednostavno kao što možda mislite. Ako želite ukloniti svoje podatke iz njihovog sustava, morate kontaktirati podršku za Clash Royale i zatražiti brisanje. Dobra vijest je da će to učiniti odmah; loša vijest je da će vaš račun i dalje postojati dok se zapravo ne izbriše s njihovih poslužitelja.

  Ispravite gubitak paketa Rocket League

Čak i ako se to dogodi brzo - što bi trebalo, budući da nemaju razloga ne udovoljiti vašem zahtjevu - trebat će im vremena da trajno izbrišu sve vaše osobne podatke iz svog sustava, što znači da čak i ako se netko drugi pokuša prijaviti s svoje korisničko ime odmah (što je malo vjerojatno), nećete moći ničemu pristupiti jer neće ostati nikakve informacije.