Lisage inimesi WhatsAppi gruppi ilma kontaktidesse salvestamata

Viimane uuendus: 04/10/2024

WhatsAppi grupivestluse funktsioon võimaldab inimestel jagada fotosid, videoid ja andmeid perede, sõprade ja teistega. Juhised inimeste lisamiseks WhatsAppi gruppi ilma kontaktidesse salvestamata leiate alt.

Lisage inimesi WhatsAppi gruppi ilma kontaktidesse salvestamata

Lisage inimesi WhatsAppi gruppi ilma kontaktidesse salvestamata

WhatsAppi grupi loomisel palutakse teil lisada gruppi liikmeid, valides inimesi, kes on juba teie kontaktide nimekirjas.

Kui proovite mõnda aega hiljem (pärast grupi loomist) inimesi lisada, suunab WhatsApp teid ikkagi teie telefoni kontaktide registrisse.

See vaikimisi WhatsAppi gruppi inimeste lisamise meetod ei sobi, kui inimesed, keda soovite WhatsAppi gruppi lisada, pole teie kontaktide nimekirjas saadaval.

Sellisel juhul peaksid grupi administraatorid olema kohustatud esmalt lisama inimesed oma kontaktide nimekirja, enne kui nad saavad neid WhatsAppi gruppi lisada.

Õnneks on võimalik inimesi WhatsAppi gruppi lisada ilma kontaktidesse salvestamata ja seda saab teha, saates WhatsAppi grupiga liitumiseks kutselingi.

1. Lisage inimesi WhatsAppi gruppi ilma kontaktidesse salvestamata

Lihtsalt veenduge, et teil on WhatsAppi grupi administraatoriõigused ja järgige alltoodud samme, et lisada inimesi WhatsAppi gruppi ilma kontaktidesse salvestamata.

1. Veendu, et oled WhatsAppis vestluste vahekaardil ja puuduta oma WhatsAppi gruppi.

Avage WhatsApp Group

2. Niipea kui oled WhatsAppi grupis, puuduta kolme punktiga menüüikooni ja seejärel rippmenüüst grupi teabe valikut.

Ava WhatsAppi grupi teave

3. Kerige grupi teabe kuval alla ja puudutage valikut „Kutsu lingi kaudu”.

Kutsu lingi kaudu WhatsAppi grupis

4. Järgmisel ekraanil näete WhatsAppi grupi kutselinki ja teadet „Igaüks, kellel on WhatsApp, saab seda linki järgides selle grupiga liituda. Jaga seda ainult inimestega, keda sa usaldad.”

  Kuidas Windows 10 heli võrdsustada? - Heli seaded

Sõnumi all näete valikuid hüperlingi kopeerimiseks, jagamiseks ja tühistamiseks – puudutage valikut „ Jaga linki”.

Grupi lingi jagamise valik WhatsAppis

5. Ilmuvas jagamismenüüs näete WhatsAppi grupi lingi saatmiseks erinevaid valikuid.

WhatsAppi jagamiskutse lingi valikud

Hüperlingi saate saata Gmaili, SMS-i, Skype'i ja mitmete muude vahendite abil.

Igaüks WhatsAppi kasutaja saab kutselingi abil gruppi liituda ja neid ei lisata teie kontaktide nimekirja.

Tühista WhatsAppi grupi kutse hüperlink

WhatsAppi jagamislingi abil inimeste lisamise puuduseks on võimalus, et tundmatud või soovimatud isikud saavad teie WhatsAppi grupi liikmeks.

Sellisel juhul saate WhatsAppi grupi kutselingi tühistamiseks ja uue WhatsAppi grupi kutselingi vastu vahetamiseks järgida alltoodud samme.

1. Ava WhatsAppi grupp > puuduta kolme punktiga menüüikooni ja seejärel rippmenüüst grupi teabe valikut.

Ava WhatsAppi grupi teave

2. Kerige grupi teabe kuval alla ja puudutage valikut „Kutsu lingi kaudu”.

Kutsu lingi kaudu WhatsAppis

3. Järgmisel ekraanil kerige alla ja puudutage valikut „Tühista lingi loomine”.

Grupi kutse lingi valiku tühistamine WhatsAppis

4. Kinnituse hüpikaknas puudutage valikut „Tühista hüperlink”.

Tühista WhatsAppi grupi kutselink

5. Järgmisel hüpikaknal puudutage nuppu OK.

WhatsAppi grupi kutselink tühistatud

Nagu ülaltoodud pildilt näha, on WhatsApp tühistanud varasema grupikutse hüperlingi ja asendanud selle täiesti uuega.

Pärast hüperlingi tühistamist peate tundmatud või soovimatud isikud oma WhatsAppi grupist käsitsi eemaldama.

  • Kuidas saate WhatsAppi kasutada Android Tablett
  • Kuidas saada WhatsAppi fotosid sülearvutisse