Προσωπικά μηνύματα TikTok: Πώς να το ενεργοποιήσω; Πώς να ενεργοποιήσετε τα προσωπικά μηνύματα στο TikTok;

Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2024
Συγγραφέας: Χαβιέρ Χιρινός

Είναι σημαντικό να διατηρείτε τα μηνύματά σας ιδιωτικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποτρέψετε την επικοινωνία μαζί σας από ακατάλληλα άτομα. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία προσωπικών μηνυμάτων του TikTok . Επιλέξτε ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας και ποια μέτρα μπορείτε να λάβετε. Αυτό διασφαλίζει ότι διατηρείτε το απόρρητό σας στο κοινωνικό δίκτυο.

Πώς μπορώ να δω άμεσα μηνύματα TikTok;

Χρειάζεστε την εφαρμογή TikTok για κινητά για να έχετε πρόσβαση στα μηνύματα. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την υπηρεσία μέσω της διεύθυνσης URL της αρχικής σελίδας του TikTok. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εισαγάγετε τον ιδιωτικό σας λογαριασμό, όπου μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε τα άμεσα μηνύματα που έχετε στείλει.

tiktok άμεσα μηνύματα

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην αρχική σελίδα του ιστότοπου κάνοντας κλικ στα τρία κουμπιά στο επάνω μέρος. Το μενού εμφανίζει τις διάφορες διαθέσιμες επιλογές και το παράθυρο σύνδεσης στο TikTok. Ανοίγει η επιλογή ανταλλαγής μηνυμάτων, επιτρέποντάς σας να εισάγετε άμεσα μηνύματα TikTok. Μπορείτε να επιλέξετε τη συνομιλία που θέλετε να διαβάσετε από τη λίστα μηνυμάτων που έχετε λάβει.

Πού μπορώ να δω ή να αλλάξω τις ρυθμίσεις απορρήτου μηνυμάτων στον λογαριασμό μου στο TikTok;

Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου για όλα τα μηνύματα στον λογαριασμό σας TikTok από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Εσείς αποφασίζετε ποιος μπορεί και ποιος δεν μπορεί να στείλει μηνύματα στους λογαριασμούς σας στο TikTok. Μπορείτε να στείλετε μηνύματα όποτε και όπου θέλετε, καθώς η πλατφόρμα δεν θέτει όριο στον αριθμό των μηνυμάτων που μπορείτε να στείλετε.

Οποιοσδήποτε μπορεί να στείλει μηνύματα

Αρχικά, ανοίξτε τον λογαριασμό σας στο TikTok και μεταβείτε στο προφίλ σας για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου. Κάντε κλικ εδώ για να συνεχίσετε. Χρησιμοποιήστε το κουμπί "Εγώ" . Στη συνέχεια, κάντε κλικ στα αποσιωπητικά. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα "Απόρρητο λογαριασμού".

Μεταβείτε σε άλλο μενού . Ποιος σας στέλνει μηνύματα; Αν μεταβείτε σε αυτήν τη σελίδα, θα δείτε τρεις επιλογές για χρήστες που μπορούν να στείλουν μηνύματα στον λογαριασμό σας. Πρώτον, υπάρχει όλος ο κόσμος. Αν θέλετε, όλοι οι χρήστες του TikTok μπορούν να στείλουν μηνύματα απευθείας στον λογαριασμό σας. Αυτά τα άμεσα μηνύματα μπορούν να διαγραφούν γρήγορα αν προέρχονται από ανεπιθύμητα άτομα.

  Έχετε την πολυτέλεια να μετακομίσετε μόνοι σας;

Μόνο οι φίλοι σας μπορούν να σας στέλνουν μηνύματα

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να μην χρησιμοποιείτε το σύστημα άμεσων μηνυμάτων του TikTok για τους φίλους σας. Μόνο οι φίλοι μπορούν να επιλέξουν αυτήν την επιλογή. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε ή να προσθέσετε έναν φίλο. Μπορείτε επίσης να στείλετε μηνύματα σε αυτήν τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Το κουμπί για να στείλετε μήνυμα στους φίλους σας δεν είναι διαθέσιμο. Πρέπει να πατήσετε το κουμπί "Συνέχεια" για να λάβετε απάντηση. Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε ορισμένους από τους φίλους σας, εάν χρειάζεται.

ρυθμίστε άμεσα μηνύματα

Η τελευταία από αυτές τις επιλογές απορρήτου ονομάζεται "Κανείς". Αυτό σημαίνει ότι αν κάνετε κλικ σε αυτήν την επιλογή, θα εμφανίζονται μηνύματα. Η επιλογή "Κανείς" έχει απενεργοποιηθεί. Αυτή η επιλογή έχει αφαιρεθεί από το προφίλ σας στο TikTok. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να σας στείλει μηνύματα και εσείς δεν μπορείτε να στείλετε μηνύματα στις επαφές σας.

Ποια είναι τα προεπιλεγμένα μηνύματα που απαντώνται αυτόματα;

Μπορείτε να προγραμματίσετε προεπιλεγμένα μηνύματα που μπορείτε να χρησιμοποιείτε για συγκεκριμένες ενέργειες και στα οποία δεν χρειάζεται να απαντάτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα μηνύματα, για παράδειγμα, " Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο ακόμα κι αν δεν είστε συνδεδεμένοι ". "Λήψη μηνύματος". Αυτά τα προεπιλεγμένα μηνύματα σάς επιτρέπουν να απαντήσετε λέγοντας ότι δεν είστε διαθέσιμοι αλλά ότι έχετε λάβει το μήνυμα.

Αρχικά, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις κάνοντας κλικ στις τρεις τελείες. Στη συνέχεια, αναζητήστε στην ενότητα Αλληλογραφία τα μηνύματά σας. Κάντε κλικ στις τελείες και επιλέξτε Ρυθμίσεις. Η προεπιλεγμένη επιλογή μηνύματος είναι η πρώτη. Στη συνέχεια, γράψτε τα μηνύματά σας για αυτόματη αποστολή. Επιλέξτε την ενέργεια που ενεργοποιεί αυτά τα μηνύματα. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση για αποθήκευση.

Ποιους περιορισμούς επιβάλλει το TikTok στα μηνύματα;

Το κοινωνικό δίκτυο TikTok ενδέχεται να επιβάλλει περιορισμούς στην αποστολή και λήψη μηνυμάτων. Δεν μπορείτε να στείλετε μηνύματα σε αυτήν τη λίστα. Είναι ακατάλληλο ή χυδαίο. Αποτελεί παραβίαση των οδηγιών της κοινότητας. Θα μπορούσατε επίσης να τιμωρηθείτε για οποιοδήποτε σεξουαλικό ή ψυχολογικό αδίκημα.

στείλτε μήνυμα tiktok

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του TikTok, έχουν προστεθεί ορισμένοι περιορισμοί στην ενότητα μηνυμάτων. Ένας από αυτούς είναι η αφαίρεση περιεχομένου με αξιολόγηση 16+. Δεν θα μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα μέχρι να ενηλικιωθείτε. Αυτό γίνεται για την προστασία των ανηλίκων από παρενόχληση. Εάν έχετε παρενοχληθεί χρησιμοποιώντας αυτό το μήνυμα και είστε ενήλικας, μπορείτε να υποβάλετε αξίωση στον λογαριασμό σας.

  Πώς να ενημερώσετε το Caliber σε Linux: Επίσημες μέθοδοι, εντολές και κόλπα

Πόσο αξιόπιστη είναι η αποστολή μηνυμάτων στο TikTok;

Το TikTok λέει ψέματα, όπως όλες οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Θα απολαύσετε υψηλό επίπεδο ασφάλειας . Δεδομένου ότι όλες οι συνομιλίες περιέχουν κωδικούς πρόσβασης, είναι πολύ δύσκολο για τους χρήστες να τις παραβιάσουν. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλες οι επικοινωνίες σας είναι ιδιωτικές και ασφαλείς.