Funkce skupinového chatu ve WhatsAppu umožňuje jednotlivcům sdílet fotografie, videa a data s rodinou, přáteli a dalšími. Postup přidání lidí do skupiny WhatsApp bez ukládání do kontaktů naleznete níže.
Přidejte lidi do skupiny WhatsApp bez ukládání do kontaktů
Při vytváření skupiny WhatsApp budete vyzváni, abyste přidali členy do skupiny výběrem lidí, kteří se již nacházejí ve vašem záznamu kontaktů.
V případě, že se pokusíte přidat jednotlivce za chvíli (po vytvoření skupiny), WhatsApp vás přesto přenese do záznamu kontaktů na vašem mobilním telefonu.
Tato výchozí metodika zahrnutí jednotlivců do WhatsApp Group není vhodná, pokud jednotlivci, které stačí přidat do WhatsApp Group, obvykle nejsou přístupní ve vašem záznamu kontaktu.
V takovém případě by měli být správci skupiny požádáni, aby nejprve přidali jednotlivce do svého záznamu kontaktu, dříve než je budou moci přidat do skupiny WhatsApp.
Naštěstí je to dosažitelné tak, že přidáte jednotlivce do skupiny WhatsApp, aniž byste museli ukládat kontakty, a toho lze dosáhnout odesláním hypertextového odkazu s pozvánkou k připojení skupiny WhatsApp.
1. Přidejte lidi do skupiny WhatsApp bez ukládání do kontaktů
Ujistěte se, že máte administrátorská práva ke skupině WhatsApp a dodržujte níže uvedené kroky pro přidání lidí do skupiny WhatsApp bez ukládání do kontaktů.
1. Ujistěte se, že jste na kartě Chaty v aplikaci WhatsApp a klepněte na svou skupinu WhatsApp.
2. Jakmile jste ve skupině WhatsApp, klepněte na ikonu nabídky se třemi tečkami a v rozbalovací nabídce klepněte na možnost Informace o skupině .
3. V zobrazení informací o skupině přejděte dolů a klepněte na možnost Pozvat prostřednictvím odkazu.
4. Na další obrazovce uvidíte odkaz na pozvánku do skupiny WhatsApp a zprávu s textem „Kdokoli s WhatsAppem se může k připojení k této skupině připojit pomocí tohoto odkazu. Sdílejte jej pouze s lidmi, kterým důvěřujete.“
Pod zprávou si všimnete možností Kopírovat, Sdílet a Zrušit odkaz – Klepněte na možnost Sdílet odkaz .
5. V zobrazené nabídce sdílení si všimnete různých možností pro odeslání hypertextového odkazu do skupiny WhatsApp.
Hypertextový odkaz můžete odeslat pomocí Gmailu, SMS, Skype a různých různých prostředků.
Kdokoli na WhatsApp bude mít možnost být součástí skupiny pomocí pozvánkového hypertextového odkazu, obvykle nebude přidán do vašeho záznamu kontaktu.
Zrušit hypertextový odkaz na pozvání skupiny WhatsApp
Nevýhodou zahrnutí jednotlivců do WhatsApp pomocí Share Hyperlink je možnost, že se neznámí nebo nežádoucí jednotlivci stanou členy vaší skupiny WhatsApp.
Pokud k tomu dojde, budete moci dodržet kroky uvedené níže a zrušit hypertextový odkaz na pozvání skupiny WhatsApp a změnit jej na zcela nový hypertextový odkaz na pozvání skupiny WhatsApp.
1. Otevřete skupinu WhatsApp > klepněte na ikonu nabídky se třemi tečkami a v rozbalovací nabídce klepněte na možnost Informace o skupině .
2. V zobrazení informací o skupině přejděte dolů a klepněte na možnost Pozvat prostřednictvím odkazu.
3. Na další obrazovce přejděte dolů a klepněte na možnost Zrušit odkaz .
4. V potvrzovacím okně klepněte na možnost Zrušit odkaz .
5. V následujícím vyskakovacím okně klepněte na OK.
Jak můžete vidět na obrázku výše, WhatsApp zrušil předchozí hypertextový odkaz Group Invite a změnil jej na zcela nový.
Po zrušení hypertextového odkazu budete muset ručně odebrat neznámé nebo nežádoucí osoby z vaší skupiny WhatsApp.
- Jak můžete používat WhatsApp na Android Pilulka
- Jak můžete získat fotografie WhatsApp do notebooku
Jmenuji se Javier Chirinos a jsem nadšený technologií. Co si pamatuji, měl jsem rád počítače a videohry a tento koníček skončil v zaměstnání.
Již více než 15 let publikuji o technice a vychytávkách na internetu, zejména v mundobytes.com
Jsem také odborníkem na online komunikaci a marketing a mám znalosti o vývoji WordPressu.







