Si heu decidit eliminar un compte a Clash Royale però no heu pogut trobar la manera de fer-ho, és potser perquè per desgràcia, no hi ha una manera fàcil de fer-ho. En canvi, has de posar-te en contacte amb l'equip de suport i demanar-los que eliminin el teu compte per tu. Si estàs interessat en saber exactament què és el que has de fer exactament, segueix llegint aquesta informació.
No pots eliminar un compte a Clash Royale des del joc
No és possible eliminar un compte a Clash Royale directament des del joc, has de contactar amb el suport tècnic. Per fer-ho, obre l'aplicació i fes clic als tres punts de la cantonada superior dreta de la pantalla. A continuació, seleccioneu «Contactar amb el suport tècnic». Des d'allà, escull una d'aquestes opcions:
- b Podeu enviar un correu electrònic a [protegit per correu electrònic]
- Missatge: Pots enviar un missatge a través de la pròpia aplicació fent clic a Contacteu amb el servei d'assistència a la part inferior esquerra de la pantalla i triant «Missatge» des d'allà. En ambdós casos, assegureu-vos de proporcionar una prova que el vostre compte s'ha perdut. Això pot incloure una captura de pantalla que mostri que no queden dades del vostre nom d'usuari o altra informació sobre el mateix (com el seu número).
Envia un correu
Per eliminar un compte a Clash Royale, pots escriure un correu electrònic amb el nom del teu compte i també has d'enviar un missatge al seu equip de suport a través de l'aplicació si hi tens accés.
Si teniu accés a l'aplicació, també podeu enviar un missatge directament al vostre ordinador de suport. Si no hi teniu accés, escriviu un correu electrònic amb el vostre nom de compte i l'adreça de correu electrònic del vostre compte de Clash Royale.
Un cop més, si escrius des d'un ordinador o portàtil assegura't que no hi ha cap programari de seguretat que bloquegi la comunicació amb el nostre servidor (això inclou el programari antivirus).
Digueu al vostre equip de suport que el vostre compte s'ha perdut i que voleu eliminar-lo.
Per eliminar un compte a Clash Royale, haureu d'enviar una sol·licitud al vostre equip d'assistència. Se us demanarà que proporcioneu la següent informació:
- Nom del propietari del compte
- Adreça de correu electrònic utilitzada per al registre (incloent-hi el prefix «@clashroyale»)
- País de residència
- Número de telèfon en què se'l pot localitzar per telèfon en cas que hi hagi algun problema durant el procés de verificació
- Data i hora de l'última vegada que es va connectar al vostre compte (format GMT). Tingueu en compte que aquest pas és crucial, ja que ens ajuda a verificar si una altra persona ha accedit al vostre compte després d'haver sol·licitat la seva eliminació.
Informació addicional
L'equip de suport us demanarà informació addicional sobre el compte o us demanarà una captura de pantalla del compte perdut.
- L'equip d'assistència us demanarà informació addicional sobre el compte o us demanarà una captura de pantalla del compte perdut.
- També hauràs de proporcionar una captura de pantalla del teu compte per demostrar que et pertany. Per fer-ho, premeu la icona de la càmera del dispositiu mòbil o feu clic a «Desa la imatge com» a la part superior esquerra de la pantalla del vostre ordinador si utilitzeu un ordinador de sobretaula (com es mostra a continuació).
Quan pugueu verificar que el compte s'ha perdut, l'eliminaran
En fer això, és possible que s'aconsegueixi eliminar un compte a Clash Royale, i en fer-ho i us enviaran un correu electrònic amb instruccions sobre com posar en marxa un nou compte.
És important tenir en compte que si ja no tens accés al dispositiu oa la plataforma on es va crear el teu compte de Clash Royale, això pot causar problemes per recuperar-lo. Si aquest és el cas, no t'has de preocupar ja que hi ha altres opcions disponibles per a tu.
Potser vols llegir: Error De Connexió De Clash Royale. 7 Solucions
Conclusió
Com pots veure, no és tan fàcil eliminar un compte a Clash Royale com podries pensar. Si vols eliminar les teves dades del sistema, has de posar-te en contacte amb el suport de Clash Royale i sol·licitar-ne l'eliminació. La bona notícia és que ho faran immediatament; la dolenta és que el vostre compte continuarà existint fins que s'elimini realment dels seus servidors.
Fins i tot si això passa ràpidament -el que hauria de passar, ja que no tenen cap raó per no complir amb la teva sol·licitud- els portarà temps eliminar permanentment tota la teva informació personal del sistema, el que significa que fins i tot si algú més intenta iniciar sessió amb el teu nom d'usuari immediatament (cosa que és poc probable), no podrà accedir a res perquè no quedarà cap informació.
Em dic Javier Chirinos i sóc un apassionat de la tecnologia. Des que tinc ús de raó em vaig aficionar als ordinadors i als videojocs i aquesta afició va acabar en una feina.
Porto més de 15 anys publicant sobre tecnologia i gadgets a Internet, especialment a mundobytes.com
També sóc expert en comunicació i màrqueting en línia i tinc coneixements en desenvolupament a WordPress.