Блокирайте някого от вашата история в Snapchat

Последна актуализация: 04/10/2024
Блокирайте някого от вашата история в Snapchat

По подразбиране Snapchat споделя вашите истории с всички ваши сътрудници. Ако не харесвате тази настройка, възможно е да попречите на определени хора да виждат вашата Snapchat история. По-долу са описани стъпките, за да попречите на някой да види вашата Snapchat история.

Блокирайте някого от вашата Snapchat история

Функцията Stories на Snapchat предлага ефективен начин да споделяте какво се случва в живота ви с помощта на снимки. Въпреки това, винаги може да има някой или няколко лица, които не трябва да виждат всичко, което току-що сте споделили в Snapchat.

Например, това може да е майка ви, вашият ръководител, колега или някой, когото наистина не искате да вижда всичко, което споделяте в Snapchat.

В тези случаи Snapchat ви позволява да блокирате определени хора да не виждат вашата история. Предимството на тази функция е, че хората, които току-що сте блокирали да гледат вашата Snapchat Story, дори не знаят, че са били блокирани.

Стъпки за блокиране на някого от вашата Snapchat история

Следвайте стъпките по-долу, за да блокирате някой да види вашата Snapchat история

1. Отворете приложението Snapchat на вашия iPhone или телефон с Android.

2. След това кликнете върху иконата на призрака на Snapchat , разположена в горния ляв ъгъл на екрана.

Икона на призрак на Snapchat

3. На следващия екран щракнете върху бутона с икона за скорост, разположен в горния десен ъгъл на екрана.

Икона за настройки на Snapchat

4. На екрана с настройки превъртете надолу до „Кой може...?“ и си починете и играйте в „ Вижте моята история“.

Кой може да види моята история в Snapchat

5. На следващия екран щракнете върху бутона с опции „Персонализиране“.

Опция за персонализиране кой може да вижда историята ми в Snapchat

6. На следващия екран ще видите списък с всички ваши сътрудници в Snapchat. За да блокирате някого от вашата Snapchat история, просто докоснете малкия бутон с поле до идентификационния номер на човека (за да получи лилав кръст).

  Нулево базирано бюджетиране 101 + Най-добрите шаблони за нулево базирано бюджетиране

Изберете хората, които искате да блокирате от вашата Snapchat история

Ако има повече хора, можете дори да ги блокирате да не виждат вашата Snapchat история, като докоснете малкото поле до името им.

Както бе споменато по-горе, контактите, които сте блокирали да гледат вашата Snapchat Story, няма да могат да знаят, че са били блокирани и ще могат да ви изпращат съобщения, точно както всички останали.

  • Блокирайте и отблокирайте някого в Snapchat
  • Използвайте функцията за напомняне на Snapchat
  • Създайте свой собствен Snapchat Geofilter