Може би се интересувате как да спрете да следвате някого в групов чат в Instagram . Премахването на някого от групов чат в Instagram е съвсем лесно. Можете лесно да премахнете потребител, като просто кликнете върху символа „+“ до името му. Или можете да помолите администратора за помощ. Не можете обаче да направите това, ако имате администраторски права в акаунта си в Instagram.
Ще трябва да знаете как да премахнете член от вашия групов чат, след като го настроите. В горния десен ъгъл ще видите опцията „изтриване“. Можете да премахнете човек от група, като докоснете името му и изберете „Премахване“ от групата. След това можете да изберете кои хора искате да изтриете и след това можете да говорите с тях отново.
За да премахнете някого от групов чат, в Instagram трябва да промените неговото администраторско име. Можете да изберете да скриете групата, ако не искате да е публична. Това ще попречи на други потребители да добавят хора към груповия чат, освен ако не сте администратор. Администраторите могат да назначат други като администратори, които да контролират групата.
Какво мога да направя, за да премахна приятел от Instagram?
Възможно е да управлявате Instagram акаунти и добавените към тях групови чатове. Възможно е да прекратите следването на хора в тези групови чатове, които не са активни или досадни. Това са стъпките за премахване на хора от чат групи в Instagram. Влезте в акаунта си, преди да можете да премахнете някого от групов чат в Instagram. След това намерете групата, която искате да изтриете. След това докоснете иконата „информация“ в горния десен ъгъл. Щракнете върху трите вертикални точки до името на потребителя. Кликнете върху „Премахване от групата“
Можете да блокирате присъединяването им към групата. Можете също така да ги блокирате от групата, така че да не могат да ви изпращат съобщения или да ви добавят към своите групи. Ако намирате коментарите им за обидни, можете да ги докладвате. Можете да създадете нова група, ако не искате да бъдете блокирани. След като създадете групата, уверете се, че в нея има поне няколко души. Това ще ви позволи да премахнете члена на групата, като запазите останалите.
Как мога да се отърва от хора от дискусионна група?
За да премахнете някого от дискусионна група, поискайте статус на администратор. Трябва да поискате статут на администратор, като изпратите лично съобщение директно до собственика на групата. За да поискате статус на администратор, щракнете върху иконата на DM. Това е балон с реч, който има светкавица в центъра. След това влезте в груповия си чат. Името на групата ще се появи в горния десен ъгъл. Разделът „Добавяне на хора“ се намира до списъка с членове.
След като груповият разговор бъде създаден, щракнете върху иконата, за да се покаже списъкът с членовете на групата. За да деактивирате групата, щракнете върху „Заглушаване на този разговор“. Можете да напуснете разговор и да щракнете върху бутона „Напускане на разговори“. Можете също да изберете да изтриете цялата група. Администраторите имат само тази опция.
Какво мога да направя, за да видя Instagram акаунтите на хора, които съм изтрил?
Администраторските права на групова дискусия в Instagram ви позволяват да премахвате потребители. Можете също да щракнете върху иконата „добавяне на хора“, за да ги добавите отново. Можете да изтриете нишки само в рамките на групов чат. Може да е трудно да възстановите членове, които са били премахнати от групов чат. За да разберете кои хора са премахнати от груповия чат в Instagram, прочетете тази статия.
Instagram ще ви уведоми, ако някой бъде премахнат от група. Те няма да могат да се свързват с вас, нито да виждат мненията, публикувани от други членове на групата. Това е чудесен начин да отсеете хората, които не искат да дадат своя принос. Не можете да видите кой е премахнат от вашия акаунт в Instagram, ако не сте администратор.
Какво се случва, когато огранича нечие използване на Instagram?
Как мога да огранича някого в Instagram? Лицето, което сте ограничили, няма да може да вижда или коментира вашите публикации. Въпреки че все още ще можете да виждате публикациите на другите, вече няма да имате достъп да ги коментирате или харесвате. Те няма да могат да виждат видеоклиповете или публикациите на други хора, които следват. Отидете в настройките и щракнете върху „ограничаване“.
Ще можете да продължите да виждате техните публикации, дори ако ги ограничите. Но те няма да ви информират за вашите коментари. Въпреки че ограничените потребители ще могат да преглеждат коментарите си, те няма да получават известие, когато други хора ги видят. Останалите потребители няма да знаят, че сте ограничили достъпа им. Можете да изберете да запазите самоличността си поверителна и да ограничите кой може да вижда историята ви.
Можете също така да ограничите нечий достъп до вашата лична информация. Някой, който ви следва в Instagram, няма да има достъп до вашите коментари или публикации. Ограничаването на някого означава, че той не може да коментира или споделя вашите публикации. Не можете да блокирате никого в Instagram. За да ограничите потребител на Instagram, не забравяйте да актуализирате приложението.
Как елегантно излизате от групово съобщение?
Можете да премахнете членове от групов чат, към който сте се присъединили в Instagram, като отидете в менюто с настройки. Можете да щракнете върху хоризонталните точки в горната част на прозореца за чат. Ще намерите четири опции: докладване, изтриване, блокиране и ставане на администратор. Можете да изберете опцията, която ви подхожда най-добре. Тази статия ще се съсредоточи върху третия вариант. Възможно е да спрете да следвате член на чат група.
Трябва да сте администратор, за да можете да премахнете някого от чат група в Instagram. Само вие, като администратор, можете да премахнете някого от чат група в Instagram. Като щракнете върху иконата за хора, можете да добавяте или премахвате други членове. Важно е обаче да се отбележи, че собственикът не може да премахне потребител от група. Следвайте тези стъпки, за да премахнете член от група.
Дали защото са на върха?
Много хора се чудят: „Защо някой е в горната част на моя списък с разговори в Instagram?“ Въпреки че е обичайно някой да се показва в горната част на списъка ви, как можете да го накарате да изчезне от страничната лента. Instagram добави „Режим на изчезване“, който ще им позволи да изчезнат след определено време. Тази статия ще говори за новата функция и как да възстановите проследяването на вашия акаунт.
Какво се случва, ако CG бъде изтрит?
Какво се случва, когато изтриете групов чат във Facebook ? За да предотвратите достъпа на други хора до разговора, трябва да го изтриете. Съобщенията, изпратени до разговора, ще отидат в папката ви за спам, след като го изтриете. Трябва да изтриете цялата група, преди да можете да изтриете чат. Няма да можете да получите достъп до разговора в чата, след като го изтриете. Можете да изтриете разговора от основния си списък за чат, но да го запазите в профила си.
Ако напуснете групов чат, всичките ви съобщения ще бъдат изтрити. Но е възможно да добавите още членове. Instagram няма да показва групови чатове, освен ако не сте добавили нови членове. Няма да бъдете уведомени, ако някой напусне групов чат, освен ако не сте администратор. Въпреки че можете да продължите да добавяте хора по-късно, няма да бъдете уведомени, ако някой напусне.
Щракнете тук за повече подробности
1.) Помощен център на Instagram
Казвам се Хавиер Чиринос и съм запален по технологиите. Откакто се помня, обичах компютрите и видеоигрите и това хоби завърши с работа.
Публикувам за технологии и джаджи в интернет повече от 15 години, особено в mundobytes.com
Освен това съм експерт по онлайн комуникация и маркетинг и имам познания за разработката на WordPress.